‘PSV slaat grote slag: mondeling akkoord’

Foto: ‘PSV slaat grote slag: mondeling akkoord’

Het begint meer en meer duidelijk te worden hoe de technische staf van PSV er volgend seizoen uit moet gaan zien. Ruud van Nistelrooy wordt de opvolger van Roger Schmidt, met Fred Rutten en André Ooijer als assistenten en Guus Hiddink als ‘klankbord’.

Met Rutten heeft PSV nu ook een mondeling akkoord bereikt, zo weet De Telegraaf. “De Eindhovense club is bezig om de gemaakte afspraken op papier te zetten. Als die van handtekeningen zijn voorzien kan de club de nieuwe staf officieel presenteren”, aldus de krant. Overigens zal dat laatste vrijwel zeker vandaag nog niet gebeuren.

“Van Nistelrooy krijgt bij PSV volgens de plannen de beschikking over een omvangrijke staf. De van Willem II overgekomen Spanjaard Javier Rabanal wordt een van zijn assistenten. Van Jong PSV neemt de nieuwe trainer ook Tim Wolf mee. André Ooijer en Boudewijn Zenden houden hun functie bij de eerste selectie. Luc van Agt (66) keert op verzoek van Van Nistelrooy op parttime basis terug als fysiektrainer. Hij gaat de fysiotherapeuten en fysiektrainers aansturen en zal zelf niet meer op het veld staan.”

Van der Gouw weg, Maduro in?

Vanochtend kwam ook al naar buiten dat Raimond van der Gouw gaat vertrekken; zijn vermoedelijke opvolger wordt Abe Knoop, die nu nog keeperstrainer is bij Jong PSV. Hedwiges Maduro is in beeld als hoofdtrainer van de beloftenploeg, waar hij dan Van Nistelrooy op zou volgen.

Verdien 5 keer je inleg als PSV nog kampioen wordt!

Rutten is een goede voor PSV

  • Eens
  • Oneens
254+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie