TRANSFERUURTJE: Ten Hag kan naar Duitsland, teleurstelling Van de Beek

Foto: TRANSFERUURTJE: Ten Hag kan naar Duitsland, teleurstelling Van de Beek

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft over opties niet te klagen met het oog op volgend seizoen. De oefenmeester zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om in Amsterdam te blijven, maar er zijn ook verschillende clubs in hem geïnteresseerd. Het is inmiddels een publiek geheim dat Manchester United zeer gecharmeerd is van Ten Hag. De Ajax-trainer staat hoog op het wensenlijstje bij de Engelse topclub en zou afgelopen maandag een gesprek hebben gevoerd met de clubleiding. De komende tijd zal United een definitieve keuze maken. Eerder konden we ook lezen dat twee andere clubs in de race zijn voor Ten Hag. Het is nog altijd onduidelijk om welke clubs het gaat, maar Jonathan Shrager heeft wel iets meer informatie. De Britse journalist heeft vernomen dat het gaat om een tweede Engelse club en een Duitse club.

Paris Saint-Germain gaat deze zomer mogelijk aankloppen bij Ajax. Volgens le10Sport lijkt Antony een meer dan serieuze optie te worden voor de Parijzenaars. PSG heeft dit seizoen de beschikking over Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar. De Fransman heeft echter een aflopend contract in het Parc des Princes, waar de clubleiding zou overwegen om de Braziliaan te verkopen. De uitschakeling in de Champions League door toedoen van Real Madrid heeft de club in de ziel getroffen. Volgens het Franse medium zou Antony zomaar eens in de voetsporen van Neymar kunnen treden. Technisch directeur Leonardo heeft de Ajax-aanvaller reeds in het vizier en zou wel brood zien in diens komst. Het prijskaartje zal naar verwachting geen probleem worden voor PSG.

Ruud van Nistelrooy heeft inderdaad ‘ja’ gezegd tegen PSV om hoofdtrainer te worden. In navolging van VI-journalist Marco Timmer maakt ook De Telegraaf melding van aanstaande witte rook. De Telegraaf schrijft: “Ruud van Nistelrooy (45) wil bij PSV de opvolger worden van trainer Roger Schmidt, die aan het einde van het seizoen vertrekt. Na een paar gesprekken met Marcel Brands, die komende zomer algemeen directeur wordt bij de Eindhovense club, verklaarde de voormalig spits van onder meer PSV, Manchester United, Real Madrid en Oranje zich daartoe bereid.”

Buitenland:

Donny van de Beek speelt momenteel op Goodison Park bij Everton, maar dat huurt hem slechts een half jaartje van Manchester United. De 24-jarige middenvelder moet dus, hoe je het ook wendt of keert, terug naar Old Trafford. Voor hem zou het ontzettend fijn zijn als Bruno Fernandes bij The Red Devils vertrekt, maar dat gaat vermoedelijk niet gebeuren. Volgens de Engelse media staat de Portugees namelijk op het punt om een contractverlenging te ondertekenen in Manchester… Naar verluidt kan de aanvallende middenvelder zijn handtekening zetten onder een nieuwe vijfjarige verbintenis; een absolute megadeal. Zijn salaris zou namelijk verdubbeld worden: van een slordige tien naar een ‘whopping‘ 21 miljoen euro per jaar, waarmee Fernandes op gelijke hoogte komt te staan met Jadon Sancho. 

Overigens is het wél de verwachting dat Paul Pogba transfervrij vertrekt bij United, wat misschien goed nieuws betekent voor Van de Beek. ‘Misschien’, omdat de Fransman vaak als controleur acteert op Old Trafford… en we hebben in het recente verleden wel kunnen zijn dat dat niet de beste positie is van de oud-Ajacied.

Verdien 1.75 keer je inleg als Everton van West Ham United wint!

Vertrekt Van de Beek bij United?

  • Dat lijk mij wel
  • Ik denk het niet
482+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:41
31+
Fans reageren op PSV-drama: ‘Gun je niemand’
23:17
37+
‘Vitesse benadert clublegende voor trainerspositie’
22:54
14+
IJzersterk Arsenal pakt koppositie na klinkende zege op Chelsea
22:30
97+
Slot naar Liverpool? ‘Dat zou fantastisch zijn’
22:15
74+
ED bevestigt: ‘Einde seizoen voor PSV-sterkhouder’
21:50
170+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
21:30
278+
Ajax-flop vertrekt voor miljoenen naar oude club
21:15
873+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
20:50
294+
‘Premier League-trainer grootste kandidaat bij terugkeer Alex Kroes’
20:35
63+
‘Thiago Silva verlaat Chelsea voor nieuwe club’
20:20
103+
Gemengde reacties vanuit Engeland op Slot-geruchten: ‘In Arne we trust’
19:50
117+
Feyenoord: ‘Nog niks van Liverpool gehoord over Slot’
19:35
307+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
19:20
219+
Van ‘t Schip komt met veelbelovende Henderson-update
18:50
150+
Antony reageert op veelbesproken moment na bekerontsnapping
18:29
216+
‘Nog veel meer Europese topclubs zitten achter Slot aan’
18:10
253+
“Driessen oppert komst van Ajax-man”
18:00
518+
Vertrokken Ajax-spelers: zo presteren ze bij hun nieuwe club
17:48
34+
Aston Villa verlengt met ‘nieuwe Ferguson’
17:39
25+
Miedema pakt weer minuten na tegenslag
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie