‘Van Nistelrooy hakt PSV-knoop door’

Foto: ‘Van Nistelrooy hakt PSV-knoop door’

De kans is groot dat Ruud van Nistelrooy volgend seizoen de scepter zwaait bij PSV. Clubwatcher Marco Timmer heeft vernomen dat de trainer van Jong PSV alsnog ‘ja’ zegt in combinatie met Fred Rutten. 

In de Skiete Willy Podcast noemt Timmer de gang van zaken ‘bijzonder’. “Ik heb in december nog met Van Nistelrooy gezeten. Hij was toen heel duidelijk”, weet de VI-journalist. “Hij wilde trainer worden van PSV 1, alleen nog niet nu. Hij was er niet klaar voor. Schmidt ging weg en toen heeft hij even getwijfeld, maar twee dagen later zei hij dat hij het niet zou doen. Nu zijn ze toch weer bij hem uitgekomen.”

Van Nistelrooy lijkt alsnog overstag te gaan. Timmer: “Ik ben er inmiddels wel achter wat de doorslag zou kunnen geven. Het heeft er inmiddels ook wel alle schijn van dat het goed gaat komen met Rutten en Van Nistelrooy. Marcel Brands is natuurlijk gekomen. Als je dan kijkt naar het moment, Schmidt is weg, ze denken in eerste instantie aan je, maar je doet het niet.”

Momentum

Timmer vervolgt: “PSV is geen speeltuin natuurlijk, als er een andere trainer komt die het goed doet, dan verlengen ze hem. Dan kan het zomaar drie jaar duren voordat je aan de beurt bent. Het momentum is nu. Ik denk dat Brands hem duidelijk heeft gemaakt dat hij zich goed ontwikkelt, al even bezig is en dat hij er iemand naast wilde zetten. Een zwaargewicht. Dan heb je John de Jong, Marcel Brands én Fred Rutten met technische bagage en Van Nistelrooy als startende trainer. Ik zie dat wel zitten..”

PSV landskampioen? De odd is 5.00!

Doet hij daar verstandig aan?

  • Ja
  • Nee
289+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie