Beugelsdijk telt zegeningen: “Ik zou ook denken: die breekt zijn nek”

Foto: Beugelsdijk telt zegeningen: “Ik zou ook denken: die breekt zijn nek”

Tom Beugelsdijk werkt toe naar zijn rentree voor Sparta Rotterdam. De verdediger raakte een maand geleden buiten bewustzijn na een ongelukkige val tegen Go Ahead Eagles.

“Er is niets mis meer met me, niet meer dan dat er al was”, begint Beugelsdijk, die inmiddels weer kan lachen, op de clubwebsite van de Spangenaren. “De klap kan ik me niet meer herinneren. Ik was goed geraakt, ik viel verkeerd. Ik was knock-out. Als je die klap ziet, dan zou ik ook denken die breekt zijn nek. Ik ben goed weggekomen. Je realiseert je weer dat een ongeluk in een klein hoekje zit.”

De 31-jarige Hagenaar is erg blij met alle supporter die hij kreeg. “Echt te bizar voor woorden hoeveel lieve berichten uit alle hoeken ik heb gekregen, meer dan op mijn verjaardag. Dat is geen grap. Ik kreeg daar kippenvel van. Het is echt prachtig.”

Bonkende hoofdpijn

Beugelsdijk hield een hersenschudding over aan de val, maar wilde eigenlijk tegen NEC alweer spelen. “Je ligt rustig op de bank. Ik voelde me goed, wel een wat bonkende hoofdpijn. We hebben allemaal wel eens een kater gehad. Ik heb wel eens een kater gehad die meer pijn aan mijn hoofd deed, heel lang geleden dan…Maar nu merkte ik ‘s nachts toen ik ging slapen, het leek wel of ik in een achtbaan zat. Dat heb je niet bij een kater.”

De stopper keerde recent terug op het trainingsveld en is klaar voor zijn rentree. “Ik voel me hartstikke goed. Ik ben blij dat ik weer op het veld sta. Met extra lekker weer, dan word je nog blijer.” Volgende week zondag ontvangt Sparta sc Heerenveen op Het Kasteel. Vermoedelijk kan Beugelsdijk dan weer in actie komen.

Zegeviert Sparta tegen Heerenveen? Verdien €215 bij een inzet van €100!

Beugelsdijk een absolute held?

  • Ja, prachtige gast!
  • Niet mijn favoriet..
19+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie