‘Leegloop bij Chelsea: volgende sterkhouder vertrekt’

Foto: ‘Leegloop bij Chelsea: volgende sterkhouder vertrekt’

Het zijn nog steeds zeer onzekere tijden voor Chelsea, waar de zware sancties tegen eigenaar Roman Abramovich de club in gevaar brengen. De Rus kan de club immers voorlopig niet verkopen, maar daarnaast kan de titelhouder in de Champions League zelf ook amper inkomsten ophalen. Het mag immers geen tickets (uitgezonderd voor de FA Cup en Champions League) of merchandising verkopen en een faillissement lijkt zelfs niet helemaal uitgesloten. 

De onzekerheid zorgt ervoor dat heel wat spelers eraan lijken te denken om eieren voor hun geld te kiezen. Er doken de voorbije dagen nieuwe geruchten op over een mogelijk vertrek van Romelu Lukaku, terwijl spelers als Antonio Rüdiger, César Azpilicueta en Andreas Christensen sowieso al einde contract waren. Hun laten bijtekenen is voorlopig helemaal onmogelijk. 

Nu lijkt ook Jorginho een vertrek niet uit te sluiten. De sterkhouder op het middenveld ligt nog vast tot 2023, maar denkt nu al aan zijn toekomst. “Onze prioriteit is om bij te tekenen bij Chelsea. Maar als zij geen contractverlenging aanbieden, wil Jorgi terug naar de Serie A”, verklaart zijn makelaar João Santos immers aan journalist Nicolo Schira. 

Juventus

Jorginho was een cruciale schakel in de Champions League-overwinning van Chelsea én de Europese titel van Italië vorige zomer. De middenvelder speelt sinds 2018 op Stamford Bridge, nadat hij voor 57 miljoen euro overgekomen was van Napoli. Juventus wordt al genoemd als mogelijke bestemming voor de 30-jarige, die wel oren lijkt te hebben naar de interesse van de Oude Dame.

Goal van Jorginho vanavond voor Italië? Waag een gokje bij bet365 (@2.50)!

Moet Jorginho Chelsea voor Juventus verruilen?

  • Ja, goede stap
  • Nee, duidelijk geen stap vooruit
90+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie