Slot zag nieuwe aankoop nog nooit spelen: “Scouting is ermee druk geweest”

Foto: Slot zag nieuwe aankoop nog nooit spelen: “Scouting is ermee druk geweest”

Door de blessure van Justin Bijlow voelde Feyenoord zich genoodzaakt een nieuwe doelman te halen, voor de rest van het seizoen. Het werd Valentin Cojocaru, die woensdagavond zijn officieuze debuut maakte voor de Rotterdammers. Arne Slot sprak over de doelman en ging op een aantal andere zaken in.

In het benefietduel met RKC Waalwijk (3-3), voor vluchtelingen uit Oekraïne, maakte Cojocura zijn eerste minuten in het tricot van Feyenoord. De Roemeen maakte transfervrij move uitgerekend vanaf het Oekraïense Dnipro. “Met Justin viel er één van onze ervaren keepers in een cruciale fase van het seizoen weg. Ik moet je eerlijk zeggen: ik had nog niets van deze doelman gezien toen hij binnenkwam. Maar de scouting is er hartstikke druk mee geweest en het is gelukt om een ervaren keeper erbij te krijgen”, aldus Slot tegenover ESPN.

Linssen

Lichtpuntje waren de twee treffers van Bryan Linssen, die in een lastige fase zit. De Limburger is na een doelpuntloze periode zijn basisplek kwijt aan Cyriel Dessers. “Het was mooi om te zien dat Bryan er twee in schiet. In alle vorige oefenwedstrijden scoorde Cyriel Dessers er lustig op los. Maar Bryan scoorde van de week ook al in de Conference League en schiet er nu weer twee binnen, dat is voor een spits alleen maar prettig.”

Verdediger Ramon Hendriks startte in de basis, nadat hij dinsdag zijn verbintenis verlengde in De Kuip. “Ramon heeft het een aantal keer uitstekend gedaan. Bij de eerste tegengoal verliest hij vandaag de bal wel te eenvoudig. Maar je ziet de power en de snelheid die hij heeft. Dat we heel veel vertrouwen in hem hebben, is duidelijk. Want we hebben hem tot 2025 verlengd, hij krijgt alle kans zich verder te ontwikkelen, maar hij moet nog wel stappen maken”, stelt Slot.

Wint Feyenoord volgende week van Willem ll? Verzeker je van €114 bij een inzet van €100!

Vreemd dat Slot een nieuwe aankoop geen een keer heeft zien spelen?

  • Vind ik wel
  • Nee hoor
161+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie