‘Feyenoord vindt opvolger Dessers in Eredivisie’

Foto: ‘Feyenoord vindt opvolger Dessers in Eredivisie’

Feyenoord heeft Jörgen Strand Larsen op het lijstje potentiële aankopen staan. De Noorse spits van FC Groningen is naar verluidt in beeld als opvolger van Cyriel Dessers, die vermoedelijk weer terugkeer bij KRC Genk.

De Rotterdammers hebben momenteel Dessers en Bryan Linssen als opties voor de nummer negen positie. De Belg verdreef Linssen de laatste wedstrijden uit de basis. Desondanks lijkt Dessers bezig aan zijn laatste maanden in De Kuip. Hij wordt gehuurd van Genk en Feyenoord heeft de mogelijkheid om hem definitief te strikken voor zo’n vier miljoen euro. Ondanks dat de stadionclub tevreden is over zijn prestaties, lijkt de optie niet gelicht te gaan worden.

Strand Larsen

En dus gaat Feyenoord in de zomer vermoedelijk op zoek naar een nieuwe spits. Bij ESPN, dat woensdagavond verslag deed van Feyenoord – RKC Waalwijk, schuift Cristian Willaert Strand Larsen naar voren als optie. “Is dat gek?”, vraagt de presentator aan Kraay junior. “Mochten we dat al zeggen?”, reageert Kraay junior. “Jij hebt het gehoord hè. Ik vind het helemaal niet gek. Als je vier miljoen euro voor Dessers moet betalen… Dat is heel veel geld. Strand Larsen heeft elf keer gescoord in een ploeg die niet super aanvallend speelt. Dan gaat hij er bij Feyenoord ook wel achttien of negentien maken.”

Strand Larsen is bezig aan zijn tweede seizoen in Groningen, dat in 2020 1,1 miljoen euro voor hem betaalde aan Sarpsborg. De Trots van het Noorden zal waarschijnlijk een mooie winst op de 22-jarige Noor maken, aangezien hij nu rond de vier miljoen waard zou zijn. Recent werd Strand Larsen nog gelinkt aan Strasbourg en Genoa.

Eindigt Feyenoord dit seizoen in de top-3 van de Eredivisie? Zet in bij bet365 (@1.33)!

Moet Feyenoord vol voor Strand Larsen gaan?

  • Ja
  • Nee
428+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie