Hilarische reactie Derksen: “Laat ‘m doodvallen!”

Foto: Hilarische reactie Derksen: “Laat ‘m doodvallen!”

Johan Derksen heeft vrijdagavond op een ludieke manier gereageerd op Arjen Lubach. In Vandaag Inside reageerde de oud-hoofdredacteur van Voetbal International spottend.

Lubach haalde in zijn eigen programma de vele gokreclames op televisie aan. Hij verwees naar mannen als Andy van der Meyde, Wesley Sneijder en Jack van Gelder, maar ook verwees hij naar de heren van Veronica Inside. “Je vindt ze overigens ook buiten het reclameblok. Ze zitten gewoon live op televisie te gokken”, zo gaf hij aan. “Dit zijn dus een paar stinkend rijke voetbalboomers die door een staatsbedrijf worden betaald om reclame te maken voor gokken.”

Lubach was daarmee nog niet klaar: “Nu zeggen we nog: ‘Johan Derksen zat tijdens de uitzending te roken’.” Vervolgens toonde het programma een foto van de voetbalanalist toen hij nog zwaarlijvig was. “Toen al een uitstekend rolmodel, trouwens. En straks zeggen we: ‘Vroeger zat Johan Derksen tijdens de uitzending te gokken’. Dit kun je je echt niet meer voorstellen.”

Reactie Derksen

Wilfred Genee spotte het moment tijdens een reclameblok en confronteerde Derksen daarmee in Vandaag Inside. “Het respect is helemaal weg in dit land. Een icoon van de Nederlandse televisie wordt belachelijk gemaakt door een of ander blaag”, luidde diens hilarische reactie.

Daar voegde Derksen aan toe: “Ik ben nu echt aangeslagen. Ik slaap in een hotel, want ik moet morgen (zaterdag, red.) naar Kiespijn. Maar ik ben nu niet meer in de mood voor Kiespijn. De hele motivatie is weg. Waarom doet zo’n man dat nou joh. Laat ‘m doodvallen!”

Wedden op voetbalduels? Waag je gok via bet365!

Toffe reactie van Derksen?

  • Ja
  • Nee
436+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie