‘Slot kiest deze namen tegen Ajax’

Foto: ‘Slot kiest deze namen tegen Ajax’

Feyenoord wordt in aanloop naar De Klassieker tegen Ajax vooral geplaagd door coronaperikelen. Oefenmeester Arne Slot testte bijvoorbeeld positief op Covid-19 en was daarom niet van de partij tegen Partizan Belgrado in de Conference League.

Ondanks de personele problemen wonnen de Rotterdammers met 3-1 van de Serviërs, al zegt dat volgens John de Wolf (die de honneurs waarnam) niets over de topper in de ArenA: “Behalve dat we met een goed gevoel naar De Klassieker gaan. Wij zullen op scherp staan, maar dat zal aan de andere kant niet anders zijn.”

Ajax werd uit de Champions League geknikkerd en Cyriel Dessers oordeelt: “Dat betekent in mijn ogen dat ze daar niet in absolute topvorm verkeren. Wij zullen wel zelf top moeten zijn om er iets tegenover te kunnen zetten.”

“Ajax is een topclub en spelers van topclubs kunnen niet blijven hangen in rouwmomenten”, aldus de Belg. “Ze moeten reageren en dat gaan ze ook doen. Maar verliezen van Benfica, fijn is dat zeker niet. Als wij kunnen, moeten wij daar voordeel uit zien te halen.”

Personele problemen

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Zijn Gernot Trauner en Marcus Pedersen, beiden deze week positief getest op corona, op tijd terug? Vormgever Orkun Kökcü zal hoe dan ook geschorst moeten toekijken, naast de geblesseerde keeper Justin Bijlow. En dan is er nog Tyrell Malacia, die er vermoedelijk wel bij zal zijn, maar tegen Partizan Belgrado geblesseerd toekeek.”

Verwachte opstelling Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Hendrix, Aursnes, Toornstra; Nelson, Dessers en Sinisterra.

Odds bij bet365: Ajax 1.44, gelijkspel 4.75, Feyenoord 6.50

Maakt Feyenoord kans?

  • Tuurlijk
  • Nou…
544+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie