‘Feyenoord geloofde niet in Sinisterra’

Foto: ‘Feyenoord geloofde niet in Sinisterra’

Jaap Stam heeft als oefenmeester van Feyenoord… niet zo héél veel goed gedaan. Maar we kunnen er niet omheen: de voormalige verdediger van onder meer Manchester United en SS Lazio zag het wél zitten in Luis Sinisterra, waar anderen de Colombiaan al afgeschreven hadden.

Aan Voetbal International vertelt Stam: “Ik had niet de indruk dat iedereen nog geloofde in deze jongen, maar al na een paar trainingen wist ik wel dat ik hem heel goed kon gebruiken. Ik zag gewoon een uitstekende speler met een goede techniek en individuele actie, die ook nog eens zijn best deed.”

Antony, Madueke, Gakpo en Luis

Sinisterra stond op het punt om uitgeleend te worden aan FC Dordrecht, maar de nieuwe coach schonk hem het vertrouwen: “Wat zijn nou spelers die het verschil maken? De jongens die in staat zijn een tegenstander uit te spelen. Luis heeft die kwaliteiten en dat onderscheidt hem. Welke spelers kun je opnoemen die iets bijzonders hebben? Antony, Madueke, Gakpo en Luis. Dat zijn de aanvallers die iets creëren.”

De Colombiaan presteert dit seizoen goed in De Kuip en hij aast op eremetaal: “Natuurlijk kunnen we nog kampioen worden. Als we winnen zie ik genoeg mogelijkheden om nog kampioen te worden. Zondag moeten we de eerste stap zetten. We moeten de drie punten pakken.”

Op zondagmiddag komt hij Noussair Mazraoui tegen in De Klassieker: “Dat wordt denk ik een mooi duel. Het wordt ook een zwaarbevochten duel. We houden allebei van aanvallen en ik denk dat de mensen ervan kunnen gaan genieten.”

Verdien 3.40 keer je inleg als hij er eentje in schiet tegen Ajax!

Goed gezien?

  • Zeker
  • Mwah…
53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie