‘Lionel Messi heeft maar één optie’

Foto: ‘Lionel Messi heeft maar één optie’

In de afgelopen zomer liet Lionel Messi FC Barcelona achter zich voor Paris Saint-Germain, maar in het Parc des Princes gaat het niet best met de Argentijnse superster. Zijn voormalige ploeggenoot Dani Alves denkt dat de aanvaller maar één optie heeft: een terugkeer naar het Camp Nou.

“Leo geniet op dit moment niet van het voetbal, dat voel en zie ik”, zegt de Braziliaan tegen ESPN. “Hij maakt deze sport speciaal, maar dat doet hij alleen wanneer hij zich goed voelt. Als dat het geval is, heeft de hele voetbalwereld daar baat bij. Volgens mij is hij totaal niet op zijn gemak in Parijs. Leo woonde op de beste plek ter wereld om te doen waar hij van houdt.” De rechtsback, die onlangs zélf terugkeerde naar Catalonië, komt op de proppen met een anekdote: “Toen ik zelf wegging bij Barça probeerde Messi mij tegen te houden. Hij vroeg: waar ga je het beter hebben dan hier? Ik heb nu wel bewezen: er is geen betere plek dan Barcelona.”

‘Iedereen heeft spijt’

Alves gaat verder: “Ik hoop dat hij terugkomt. Ik hoop dat hij hier terugkomt om weer van dit alles te profiteren, van het mooie leven hier en van deze club. Iedereen die hier vertrekt heeft er vroeg of laat spijt van. Iedereen. Sommigen zeggen van niet omdat ze niet graag verliezen, maar iedereen die vertrekt heeft er spijt van. Omdat ze nergens beter af zijn dan hier.” Volgens RMC Sport heeft Messi zich echter voorgenomen om in ieder geval zijn contract (dat doorloopt tot medio 2023) uit te dienen in de Franse hoofdstad.

Als de vleugelverdediger gevraagd wordt naar Pedri, antwoordt hij: “Hij doet me denken aan Xavi. Hij slaagt erin dingen te zien die anderen niet zien en voert uit wat anderen niet kunnen uitvoeren.”

Verdubbel je inleg als Messi tegen Monaco scoort!

Messi terug naar Barça?

  • Moet-ie doen
  • Moet-ie niet doen
525+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie