‘Zahavi is Plan-B achter Cavani’

Foto: ‘Zahavi is Plan-B achter Cavani’

De toekomst van Eran Zahavi ligt waarschijnlijk buiten Europa. Volgens de Turkse journalist Ekrem Konur zijn twee Braziliaanse clubs serieus geïnteresseerd in de spits van PSV.

Konur heeft vernomen dat Zahavi al enige tijd in gesprek is met het Braziliaanse Botafogo. Ook Palmeiras zou de spits hebben toegevoegd aan het wensenlijstje. Daarmee heeft de Israëlische routinier de kans om weer een nieuw avontuur aan te gaan in zijn carrière.

Zahavi beschikt over een aflopend contract bij PSV. Officieel is er nog geen beslissing naar buiten gebracht, maar alle signalen wijzen erop dat hij na de zomerstop niet meer terugkeert in Eindhoven. Er is veel kritiek op diens prestaties en daarnaast zou het gezin zich na twee woninginbraken niet meer op zijn gemak voelen in Nederland. Om die reden lijkt Zahavi, zondag matchwinnaar tegen FC Utrecht (0-1), transfervrij afscheid te nemen van PSV. Naast de twee Braziliaanse clubs werd hij eerder ook gelinkt aan een terugkeer naar Maccabi Tel Aviv.

UPDATE 18/3

Eran Zahavi, die gisteren wéér scoorde voor PSV, vertrekt na dit seizoen vrijwel zeker uit Eindhoven. De spits zou wel eens naar Botafogo kunnen vertrekken. Echter is de Israëliër niet Plan-A van de club, want dat is niemand minder dan Edinson Cavani. Het contract van de Uruguayaan bij Manchester United loopt na dit seizoen af, de vraag is alleen nog of hij zelf naar Brazilië zou willen. Zo niet komt Zahavi van PSV dus weer in beeld.

Scoort Zahavi zondag de 1-0 tegen Fortuna? Verviervoudig je inleg bij bet365!

Botafogo zou een goede stap zijn voor Zahavi

  • Eens
  • Oneens
107+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie