Kadioglu verlengt bij Fenerbahçe: “Hier letterlijk en figuurlijk gegroeid”

Foto: Kadioglu verlengt bij Fenerbahçe: “Hier letterlijk en figuurlijk gegroeid”

Ferdi Kadioglu heeft zijn nabije toekomst aan die van Fenerbahçe verbonden. De 22-jarige middenvelder laat zijn aflopende contact openbreken en verlengen tot medio 2026.

Woensdagmiddag kwam de topclub uit Istanbal met het nieuws de verbintenissen van vijf talenten te verlengen. Naast Kadioglu ging het om. Muhammed Gümüskaya, Melih Bostan, Osman Ertugrul Çetin en Isak Vural. Fener ziet hen als geraamte voor de toekomst.

Gegroeid

Op een persconferentie kwamen de hoofdpersonen aan het woord. “Ik ben hier letterlijk en figuurlijk gegroeid. Ik kwam vier jaar geleden als een kind naar Fenerbahçe. Ik woog 64 kilo en had geen baard. Nu ben ik 72 kilo, een stuk gespierder en heb ik een baard. Ik denk dat mijn spel ook gegroeid is hier”, knipoogde de 22-jarige voormalig jeugdinternational van Oranje.

De geboren Arnhemmer brak in het betaald voetbal door bij NEC en vertrok twee jaar geleden naar Turkije, waar hij inmiddels 69 competitieduels speelde. Daarnaast koos Kadioglu voor een interlandloopbaan in de Turkse nationale ploeg.

Ali Koç: Vitor Pereira’ya özellikle teşekkür ediyorum. Muhammed’i asla kimseye vermeyeceksiniz dedi. Sezon sonu geri dönüyor, hiçbir yere gitmeyecek. Fenerbahçe’ye verecek daha çok şeyi var. pic.twitter.com/5dwFFBYBWi

— Gazete Fener ?? (@gazetefenercom) March 17, 2022

Gaat hij doorgroeien naar de internationale top?

  • Ja, zie ik gebeuren
  • Nee, dat niet
18+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie