Opvallende analyse Tadic: “Wat er aan ontbrak?”

Foto: Opvallende analyse Tadic: “Wat er aan ontbrak?”

Dusan Tadic is zeer teleurgesteld na de uitschakeling van Ajax in de Champions League. Na de foutloze groepsfase ging het dinsdagavond fout tegen Benfica, dat met 0-1 zegevierde in Amsterdam.

Tadic noemde het ‘heel zwaar en lastig om nu de juiste woorden te vinden’. “We verdienen het niet om hier vanavond te verliezen”, oordeelde de Ajax-aanvoerder tegenover RTL7. “We wisten dat zij heel gevaarlijk zijn in de counter. Op dat vlak hebben we niets weggegeven, maar uit een vrije trap gaat het dan toch nog mis.”

“Of ik André Onana de schuld geef van die goal? Nee, natuurlijk niet”, zo toont Tadic zich een ware aanvoerder. “We winnen samen en we verliezen samen, ik geef nooit iemand de schuld. We hadden zelf moeten scoren, kort voor die goal kregen we zelf nog een goede kans.”

Tadic ziet maar één oorzaak

Feit is dat Ajax nu is uitgeschakeld. “Wat er aan ontbrak bij ons? Niets, behalve dat we niet scoren”, zo meent de Serviër. “We hadden een doelpunt moeten maken en dan waren we doorgegaan. We speelden goed en hebben hard gewerkt, maar het ontbrak aan een goal.”

Veel tijd om deze dreun te verwerken is er niet, want zondag wacht alweer Feyenoord-thuis. Tadic: “Dat is weer een belangrijke wedstrijd, dan moeten we er weer staan. We hebben nog veel om voor te spelen. We moeten zondag van Feyenoord winnen, want we willen de titel en de beker winnen.”

Scoort Tadic tegen Feyenoord? De odd is 1.83!

Eens met zijn analyse?

  • Ja
  • Nee
286+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie