‘Lastig miljoenendilemma Feyenoord’

Foto: ‘Lastig miljoenendilemma Feyenoord’

Feyenoord won gisteren in de slotfase nog met 1-2 bij PEC Zwolle, maar overtuigend was het allemaal niet aan Rotterdamse zijde. De matchwinner was – niet voor het eerst dit seizoen – spits Cyriel Dessers, die overigens op het punt stond om gewisseld te worden.

Trainer Arne Slot gaf dan ook al aan dat hij de Belg eigenlijk helemaal niet zo lekker in de wedstrijd vond zitten. Clubicoon Willem van Hanegem sloot zich daar in het Algemeen Dagblad al bij aan. “Iedereen roept om Dessers, maar verder was ook wat hij liet zien wel heel erg matig.”

Wel schrijft dezelfde krant in de kop: ‘Dessers blijft leveren’. En daar is niets aan gelogen, want zijn treffer – uit de draai, nadat opponent Mees de Wit ongelukkig uitgleed – was een beauty. En dus is het nu de vraag of  Feyenoord de koopoptie van vier miljoen euro voor de huurling van RC Genk moet lichten.

Vier miljoen is immers geen bedrag dat Feyenoord zomaar even op tafel kan leggen. “Zeker niet voor iemand die bankzitter is”, zei directeur Frank Arnesen al eens over het dilemma. En ook coach Slot lijkt weinig geloof in het langer behouden van Dessers te koesteren: “Maar wie weet, soms kan het via een omweg..”

Supersub of basisspits?

Er lijkt dus een externe financiering nodig voor het vastleggen van Dessers, die nu al op twaalf goals in 34 optredens (waarvan 23 als invaller) staat voor Feyenoord. Aanstaande donderdag wacht de eerstvolgende mogelijkheid om dat aantal verder op te krikken, thuis tegen FK Partizan. In de heenwedstrijd (2-5 zege) scoorde Dessers ook al.

Maakt Feyenoord in de return wederom minstens 3 goals? Odd 2.62!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie