‘Eagles-ster met Van Wonderen mee naar Heerenveen’

Foto: ‘Eagles-ster met Van Wonderen mee naar Heerenveen’

Kees van Wonderen geldt dit seizoen als de architect achter het verrassende succes van promovendus en verliezend halve finalist in de beker Go Ahead Eagles. Komende zomer lijkt hij beloond te gaan worde met een stap hogerop.

Zijn contract aan de Vetkampstraat loopt immers af en sc Heerenveen wil Van Wonderen binnenhalen als opvolger van de reeds ontslagen Johnny Jansen. Nu is Ole Tobiasen nog interim-manager in Friesland. Van Wonderen staat al langere tijd op het verlanglijstje van Heerenveen.

Een van de vragen is nog wanneer het nieuws wereldkundig wordt gemaakt”, schrijft de Leeuwarder Courant. Clubwatcher Sander de Vries weet dat ‘bijna alle seinen op groen staan’ voor Keesie Wonderboy. Momenteel staat Heerenveen dertiende op de ranglijst, slechts zes punten boven de rode streep. Er zal komende zomer dus genoeg werk aan de winkel zijn voor Van Wonderen en co in het Abe Lenstra Stadion.

UPDATE 9/3

Kees van Wonderen gaat vermoedelijk iemand meenemen van Go Ahead Eagles richting sc Heerenveen. Volgens het Algemeen Dagblad ‘ligt het namelijk in de lijn der verwachting dat Luuk Brouwers met hem meegaat’. De 23-jarige captain zou zelf maar wat graag samen met zijn coach naar Friesland trekken. Brouwers maakte zaterdagavond tegen FC Utrecht (1-1) een prachtige goal in zijn 150ste wedstrijd als profvoetballer. Ook tegen Ajax en PSV bleef hij prima overeind.

Wint Heerenveen komend weekend bij RKC? Odd 2.62!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Luuk Brouwers (@luukbrouwers)

Zou Brouwers een goede aanwinst zijn voor Hveen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
151+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie