TRANSFERUURTJE: Groot Suárez-nieuws, leegloop bij Feyenoord

Foto: TRANSFERUURTJE: Groot Suárez-nieuws, leegloop bij Feyenoord

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Kees van Wonderen geldt dit seizoen als de architect achter het verrassende succes van promovendus en verliezend halve finalist in de beker Go Ahead Eagles. Komende zomer lijkt hij beloond te gaan worde met een stap hogeropZijn contract aan de Vetkampstraat loopt immers af en sc Heerenveen wil Van Wonderen binnenhalen als opvolger van de reeds ontslagen Johnny Jansen. Nu is Ole Tobiasen nog interim-manager in Friesland.

Ralf Seuntjens speelt momenteel nog voor NAC Breda, maar het zou zomaar zo kunnen zijn dat hij zijn laatste duel als prof in Nederland al heeft gespeeld. Volgens BN/De Stem kan de routinier namelijk gratis naar Japan vertrekken; en wel per direct. Het gaat om ‘een club van het derde niveau in Japan (J3 League)’. Alle partijen bevestigen dat er sprake is van interesse, en die lijkt ook wederzijds.


In het algemeen kun je stellen dat Feyenoord het dit seizoen beter doet dan verwacht. Nu is het echter zaak om dit vast te houden met betrekking tot het aankomende voetbalseizoen. Maar verschillende spelers van de Rotterdammers zijn populair op de transfermarkt… “Tyrell Malacia heeft aangegeven ook wel een volgende stap te ambiëren, net zoals Marcos Senesi“, vervolgt VI. “Bronnen binnen Feyenoord stellen dat de club open staat voor de verkoop van twee spelers, Senesi en Malacia, en er alles aan zal doen Sinisterra en Kökcü binnenboord te houden. Maar dan nog is Feyenoord niet in staat nee te zeggen als zich clubs melden met een megabod.”

De kans is toegenomen dat Luis Suárez volgend seizoen opnieuw het Ajax-shirt draagt. Volgens Tuttosport kan Internazionale, een van de belangrijkste concurrenten, worden geschrapt als geïnteresseerde partij. Suárez heeft een aflopend contract bij Atlético Madrid en vooralsnog ziet het er niet naar uit dat er een vervolg komt. Een transfervrij vertrek ligt dus voor de hand en de 35-jarige Uruguayaan heeft naar verluidt over belangstelling niets te klagen. Ajax werd onlangs genoemd als één van de opties.


Buitenland:

Erling Braut Haaland verruilt Borussia Dortmund deze zomer bij voorkeur voor FC Barcelona. Volgens SPORT heeft de Catalaanse topclub ondanks de financiële obstakels de beste papieren. De Noorse goalgetter hoopt na dit seizoen een grote transfer te maken. Barcelona heeft Haaland al enige tijd in het vizier en volgens het Spaanse medium is die interesse wederzijds. Naar verluidt geniet de La Liga-gigant de voorkeur dankzij de manier van spelen en het nieuwe project onder leiding van Xavi Hernández, die daarbij allerlei grote talenten speeltijd gunt.

En tot slot: Thomas Tuchel werd in januari van 2021 aangesteld als hoofdtrainer van Chelsea en zijn impact wierp meteen de vruchten af. Zo leidde de Duitser zijn ploeg meteen naar de eindzege in de Champions League. De club voorzag hem dan ook van enkele gevraagde aanwinsten, maar zijn transferhonger is nog niet gestild. Volgens The Sun zou Tuchel immers zijn zinnen hebben gezet op Christoffer Nkunku, smaakmaker van RB Leipzig. Gezien zijn fysieke en technische kwaliteiten moet de Franse international goed passen in het systeem van de Duitse coach.

Prolongeert Chelsea de CL-titel? Waag een gokje bij bet365 (@9)!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Nkunku zou een topaanwinst zijn voor Chelsea

  • Eens
  • Oneens..
88+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:41
18+
Fans reageren op PSV-drama: ‘Gun je niemand’
23:17
24+
‘Vitesse benadert clublegende voor trainerspositie’
22:54
9+
IJzersterk Arsenal pakt koppositie na klinkende zege op Chelsea
22:30
77+
Slot naar Liverpool? ‘Dat zou fantastisch zijn’
22:15
54+
ED bevestigt: ‘Einde seizoen voor PSV-sterkhouder’
21:50
139+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
21:30
226+
Ajax-flop vertrekt voor miljoenen naar oude club
21:15
752+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
20:50
265+
‘Premier League-trainer grootste kandidaat bij terugkeer Alex Kroes’
20:35
56+
‘Thiago Silva verlaat Chelsea voor nieuwe club’
20:20
95+
Gemengde reacties vanuit Engeland op Slot-geruchten: ‘In Arne we trust’
19:50
115+
Feyenoord: ‘Nog niks van Liverpool gehoord over Slot’
19:35
262+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
19:20
210+
Van ‘t Schip komt met veelbelovende Henderson-update
18:50
140+
Antony reageert op veelbesproken moment na bekerontsnapping
18:29
216+
‘Nog veel meer Europese topclubs zitten achter Slot aan’
18:10
247+
“Driessen oppert komst van Ajax-man”
18:00
473+
Vertrokken Ajax-spelers: zo presteren ze bij hun nieuwe club
17:48
33+
Aston Villa verlengt met ‘nieuwe Ferguson’
17:39
24+
Miedema pakt weer minuten na tegenslag
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie