Kuyt reageert op zaak-Promes: “Krankzinnig, eigenlijk”

Foto: Kuyt reageert op zaak-Promes: “Krankzinnig, eigenlijk”

Gisteravond kwam naar buiten dat Quincy Promes een aanklacht voor poging tot moord aan zijn broek krijgt nadat afgetapte telefoongesprekken duidelijk maakten dat hij wel degelijk van plan was om zijn slachtoffer dood te steken, tijdens het incident op een familiefeest in Abcoude eventjes geleden.

“Heftig”, reageert Dirk Kuyt tijdens de Champions League-uitzending van RTL7 gisteravond. “Het is ook heel heftig dat het zo breed wordt uitgemeten in de media. Wat mij voor alle betrokkenen heel heftig lijkt, is dat het allemaal zo lang duurt. Dit speelde vorig jaar al tijdens het EK en er is nog steeds geen uitspraak. Het zou heel fijn als nu eens duidelijk wordt wat er precies is gebeurd.”

In een telefoongesprek met zijn vader en moeder bekende Promes tot drie keer toe, op drie verschillende manieren, dat hij zijn neef van het leven had willen beroven. “Krankzinnig eigenlijk”, zucht Kuyt. En Jan Boskamp reageert ook geschrokken: “Meen je dat nou?”

Derksen

In VI Vandaag zei Johan Derksen al: “Het ernstigste is natuurlijk dat hij al afgeluisterd werd. Je wordt blijkbaar alleen afgeluisterd als je bij ernstige criminaliteit betrokken bent. Als je nu die beelden ziet dat Promes alles categorisch ontkent, dan is het een notoire leugenaar. En ik denk ook niet dat ooit nog in Nederland een club aan die jongen begint.”

Wedden op voetbalduels? Waag je gok via bet365!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie