Petrovic spreekt zich uit over ‘Willem II-rentree’

Foto: Petrovic spreekt zich uit over ‘Willem II-rentree’

Zeljko Petrovic staat open voor een terugkeer bij Willem II. De momenteel werkloze voetbaltrainer wil luisteren naar een eventueel aanbod nu Fred Grim is ontslagen in Tilburg.

Petrovic werd vorig seizoen al als interim-trainer aangesteld na het ontslag van Adrie Koster. Onder zijn leiding lukte het Willem II om lijfsbehoud af te dwingen. Onder Koster vergaarde de Tilburgse club slechts tien punten uit negentien duels, maar onder Petrovic werden 21 punten behaald uit vijftien duels en dat bleek net voldoende om de degradatiestrijd te ontlopen.

Dit seizoen is een soortgelijke situatie ontstaan. Willem II heeft een waardeloze reeks achter de rug en besloot dinsdag om Grim te ontslaan. Petrovic wil de club opnieuw helpen, maar erkent tegenover het Brabants Dagblad dat de klus nu nóg moeilijker is dan vorig jaar. “Er zijn minder wedstrijden, het programma is zwaar. Maar ik zou het wel willen proberen. Willem II is een te mooie club om te degraderen.”

Willem II besloot Petrovic vorig seizoen ondanks zijn prestaties te laten vertrekken. Er werd wel gesproken over een langere samenwerking, maar het plaatje voor het nieuwe seizoen kon hem niet bekoren. Feit is wel dat de technisch directeur Joris Mathijsen op non-actief is gezet.

Wint Willem II bij Fortuna? De odd is 3.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet Willem II voor Petrovic kiezen?

  • Ja
  • Nee
68+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie