‘Als Ajax dan nog effe belt, heb je een engeltje op je schouder’

Foto: ‘Als Ajax dan nog effe belt, heb je een engeltje op je schouder’

Ajax heeft de komst van Przemyslaw Tyton, als uitbreiding van het gehavende keepersgilde, inmiddels bevestigd. Maikel van der Werff, die twee jaar met Tyton in zijn rug bij Cincinatti FC speelde, begrijpt de keuze voor de Pool wel. Dat vertelt hij aan De Telegraaf.

“Titi is een superleuke en spontane gast. Ajax heeft hier een goede aan. Hij is een goede lijnkeeper, heeft onwijs goede reflexen. Ik snap de keuze voor hem. Het is lastig keepers buiten de transferperiode om te vinden. Die moet dan transfervrij zijn en met Titi verzekert Ajax zich van een absolute prof. Hij leeft er echt voor, is heel erg gefocust, soms misschien iets té”, lacht Van der Werff, tegenwoordig actief bij PEC Zwolle.

Basketbalgek

“Hij is mega fanatiek, ik hoor hem nog schreeuwen op trainingen. We basketbalden ook wel eens in de kleedkamer, hij is echt een basketbalgek. We gingen wel eens naar de Indiana Pacers kijken in de NBA, dat was natuurlijk vlak bij ons. Nu komt hij plotseling nog in Amsterdam terecht en dat is hem heel erg gegund.”

“Hij is 35 jaar, was transfervrij en als Ajax je dan ineens nog effe belt, dat nog vol in de Champions League zit, dan heb je wel een engeltje op je schouder! Nu nog eentje op de lat, dan zal het extra goed gaan als hij er moet staan als de nood aan de man is. Daar heb ik alle vertrouwen in. Ajax heeft een goede keeper in huis gehaald en voor hem vind ik het heel mooi.”

Wint Ajax zonder tegendoelpunt van Benfica volgende week? Verdrievoudig je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Przemyslaw Tyton (@tytonprzemyslaw)

Tyton is beter dan Stekelenburg

  • Eens
  • Oneens
108+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie