‘Bazoer-aanvaller’: “Indianenverhalen, grote kolder”

Foto: ‘Bazoer-aanvaller’: “Indianenverhalen, grote kolder”

De Gelderlander pakte afgelopen zaterdag uit met groot nieuws: Riechedly Bazoer zou in de rust van Vitesse – PSV zijn belaagd door een dronken supporter. De desbetreffende supporter doet nu anoniem zijn verhaal.

De desbetreffende man benadrukt ‘van kinds af aan’ bij Vitesse te komen. Tegenwoordig is hij lid van de businessclub van de Arnhemmers, maar de passie is nog altijd enorm en dat kwam tegen PSV tot uiting. Aan Omroep Gelderland laat hij weten: “Het voetbal was al weken klote met nederlagen tegen FC Groningen, FC Twente en Ajax. Tegen PSV stonden ze thuis in de rust al met 3-0 achter. Ik was er helemaal klaar mee.”

De man wist ‘in the heat of the moment’ de kleedkamer te bereiken, zonder welke beveiliger dan ook tegen te komen. Hij claimt ‘ongeveer twintig seconden tekeer’ te zijn gegaan. “Nee, ik heb absoluut niemand aangevallen. Dat zijn echt indianenverhalen, grote kolder”, zo benadrukt hij. “In de krant stond dat ik Bazoer zou hebben aangevallen, maar die heb ik niet eens gezien. Volgens mij stond Bazoer al te douchen, want hij werd ook gewisseld. Hij schreef dit weekend ook op social media dat het fake news was.”

Ook weerspreekt de persoon in kwestie dronken te zijn geweest. Wel heeft hij spijt. “Natuurlijk betreur ik dit. En wie fout is geweest moet met de billen bloot en op de blaren zitten. Of ik nu geroyeerd ben als lid van de business club? Dat heb ik gelezen, maar daar laat ik me niet over uit. Ik heb de directie van Vitesse gevraagd om een gesprek, maar nog niets gehoord.”

Wint Vitesse bij Heracles? De odd is 2.70!

Geloof je zijn verhaal?

  • Ja
  • Nee
109+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie