Van Hooijdonkt haalt uit: ‘Ga dan vechten in Oekraïne’

Foto: Van Hooijdonkt haalt uit: ‘Ga dan vechten in Oekraïne’

Pierre van Hooijdonk is het opnieuw oplaaiende supportersgeweld en de misdragingen helemaal spuugzat. In Studio Voetbal haalde de analist stevig uit naar degenen die er voor zorgden dat Vitesse – Sparta een paar minuten voor tijd nog gestaakt werd.

Dat er bij Go Ahead Eagles – FC Utrecht een dag later ook nog eens een vuurwerkbom ontplofte, vanuit het uitvak, was voor Pi-Air de druppel. “Weet je, ik ben er wel een beetje klaar mee”, verzucht Van Hooijdonk in het praatprogramma van de NOS.

‘Ga dan in Oekraïne vechten’

“Laat de harde kernen die zo graag willen vechten lekker naar Oekraïne gaan. Ik hoorde afgelopen weekend een vrouw om hulp van Nederlandse mannen vragen om te vechten in Oekraïne. Nou, deze jongens: weg ermee. Ga daar vechten.”

Het zit de oud-international duidelijk erg hoog. “Ik denk dat alle clubs de bussen zullen betalen om ze erheen te brengen. Elke keer brengen ze onze sport in diskrediet en maken ze het de bestuurders en voetballers lastig. Ik ben er wel een beetje klaar mee.”

Gokken op de Eredivisie? De beste odds vind je bij bet365!

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie