‘Feyenoord schreeuwt om Walemark’

Foto: ‘Feyenoord schreeuwt om Walemark’

Feyenoord doet niet echt meer mee om het Eredivisie-kampioenschap, maar kan wél een belangrijke rol gaan spelen in de titelstrijd. De Rotterdammers komen immers nog uit tegen zowel koploper Ajax als uitdager PSV. Willem van Hanegem kijkt ernaar uit.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft hij: “Dat Ajax zichzelf toch zo vaak in problemen brengt, dat geeft de concurrenten hoop. En wat dat betreft kijk ik wel uit naar de Klassieker over twee weken. Feyenoord kan een grote rol spelen in de titelrace. Dat ze zelf niet meer meedoen, dat was al langer duidelijk. Ze komen op bepaalde posities tekort.”

De Rotterdammers speelden thuis met 1-1 gelijk tegen FC Groningen: “Twee dingen vielen mij nog wel op in de Kuip. Dat Dessers na afloop zei dat hij, toen hij alleen op weg was naar het doel van FC Groningen, last had van volgelopen benen. Zijn dat dan zenuwen? Want het was een sprintje van niks en hij stond er net in. Ik kan me er weinig bij voorstellen.”

Walemark in de basis?

De Kromme vervolgt: “En er waren weer zoveel spelers die minder voor de dag kwamen dan eerder dit seizoen. En dan heb ik het niet over Gernot Trauner, die gozer staat er echt altijd. En ook niet over invaller Patrik Walemark. Die jongen heeft wel iets. Tegen Partizan is hij donderdag geschorst, hoorde ik de trainer zeggen. Zet hem er dan zondag tegen PEC eens vanaf de start in, want dit Feyenoord schreeuwt om zo’n creatieve speler.”

Verdien 1.40 keer je inleg als Feyenoord van PEC wint!

Walemark basis?

  • Ja!
  • Nee…
123+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie