Veerman lacht om ophef: “Toch geen probleem?”

Foto: Veerman lacht om ophef: “Toch geen probleem?”

Joey Veerman zat vrijdagavond op de tribune bij VVV-Venlo – FC Volendam (0-0) en zaterdagmiddag werd hij gespot tijdens Willem II – sc Heerenveen (idem). Volgens de smaakmaker van PSV is het overdreven om daar aandacht aan te schenken.

Voetbalanalist Arnold Bruggink zette in Goedemorgen Eredivisie vraagtekens bij de bezoekjes van Veerman, die zondagmiddag immers nog moest spelen tegen Heracles Almelo. Na dit competitieduel, dat mede dankzij zijn openingstreffer in een 3-1 zege eindigde, sprak de middenvelder zich hierover uit. “We moeten niet zo moeilijk doen”, luidde de reactie van de Volendammer tegenover ESPN

“Het is toch geen probleem dat ik bij een voetbalwedstrijd ga kijken?”, vervolgt de verbaasde Veerman. “Volendam speelt uit bij Venlo en dat is 25 minuutjes rijden, Tilburg is ook 25 minuutjes rijden. Dan is het voor mij niet zo’n probleem om bij mijn oud-teamgenoten te gaan kijken. Het maakt me niet uit wie daar moeilijk over doet, dat vind ik gewoon onzin. Ik heb mijn oude maten weer even gezien, dus dat was prima.”

Veerman blikte ook terug op diens treffer tegen Heracles. “Ik kreeg de bal op links van Noni (Madueke, red.) en kon hem meenemen of in één keer schieten. Ik dacht ‘doe het maar in één keer'”, straalt de PSV’er. “Volgens mij zat hij er wel goed in. Een pass in de goal, dat is altijd lekker. Prima goaltje.”

Wint PSV de Conference League? De odd is 11.00!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
56+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie