Bijlow gaat los na puntverlies Feyenoord

Justin Bijlow was zaterdagavond geen blije Feyenoord-doelman. De Rotterdammers liepen in het thuisduel tegen FC Groningen tegen pijnlijk puntverlies aan (1-1). De doelman vertelt in gesprek met ESPN wat hij van de puntendeling vindt.

Feyenoord verloor vorige week van AZ en het nieuwe puntverlies tegen FC Groningen betekent dat de Alkmaarders hun concurrent op één punt kunnen naderen. Wanneer PSV in eigen huis weet af te rekenen met Heracles Almelo, kunnen de Eindhovenaren hun voorsprong vergroten naar zes punten. Dat maakte het gelijkspel tegen FC Groningen, waar de Rotterdammers vooral in de tweede helft aanspraak maakten op de overwinning, extra zuur. Bijlow: “Als je de kansen ziet, voelt het zeker als verlies.”

Feyenoord

Na een matige eerste helft, waar in Feyenoord op achterstand kwam, zette invaller Cyriel Dessers begin tweede helft de gelijke stand weer op het scorebord. De Belgische spits was daarna niet de enige speler die zijn ploeg op een voorsprong kon zetten, maar het mocht niet baten voor de mannen van Arne Slot.

“De eerste helft konden zij makkelijker door onze druk heen spelen. De tweede helft stond het wat anders bij ons en hadden zij het moeilijker. We moeten de kansen afmaken. Dat doen we helaas niet”, stelde Bijlow. De doelman van Feyenoord zal met spanning de Eredivisie-zondag afwachten. Concurrent AZ komt in actie tegen NEC Nijmegen. Het duel in De Gofferd start om 16:45.

Win 6x je inzet als AZ van NEC verliest!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Feyenoord verdiende meer tegen FC Groningen

• Nee, gelijkspel was terecht
  • Nee, Groningen verdiende meer
282+ Votes

10:59
17+
Italiaanse media lyrisch over Oranje-tweetal: “Overweldigde iedereen”
10:45
8+
NEC kruipt uit dal: “Leek geen einde aan de ellende te komen”