Xavi reageert op geheime Haaland-meeting

Foto: Xavi reageert op geheime Haaland-meeting

Het duurt nog enkele maanden vorens de zomermercato in alle hevigheid losbarst. Maar de naam van Erling Haaland is nu al niet meer weg te slaan uit de transferberichtgeving over heel Europa. Het heeft er dan ook alle schijn van dat de doelpuntenmachine na het seizoen vertrekt bij Borussia Dortmund. 

Aan interesse geen gebrek voor de Noorse topschutter. Zo staat zijn naam niet alleen genoteerd bij zowat alle topclubs in de Premier League. Eerder deze maand geraakte immers bekend dat FC Barcelona er, ondanks al zijn financiële problemen, alles aan wil doen om Haaland naar Camp Nou te halen. Coach Xavi Hernández zou ook al een geheime meeting hebben gehad met de spits, waarin hij zijn sportieve plannen uit de doeken deed. 

Op zijn wekelijkse persbabbel werd Xavi dan ook gepolst naar het vermeende onderhoud. Maar de Spanjaard wou niet te veel in zijn kaarten laten kijken. “Ik kan er nu geen details over geven”, werd hij geciteerd door Mundo Deportivo. “Het enige wat ik over Haaland kan zeggen is dat we werken aan het Barça van nu en dat van de toekomst. En als we iets hebben om aan te kondigen, zullen jullie het wel weten.” 

Aantrekkelijk Barcelona

In ieder geval is Xavi ervan overtuigd dat zijn club nog steeds voldoende troeven heeft om topspelers te overtuigen om op Camp Nou te tekenen. “Het belangrijkste is dat ik nog geen enkele speler heb gesproken die zomaar ‘nee’ zei tegen Barcelona. Ze willen allemaal komen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de transfersommen, clausules, persoonlijke omstandigheden, … . Maar iedereen is wel telkens enthousiast om voor Barça te kunnen spelen.”

Wint Barça bij Elche? Pak €140 bij een inleg van €100!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Haaland in de zomer naar Barça?

  • Ja
  • Nee
29+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie