‘Schandelijke actie Ajax’

Foto: ‘Schandelijke actie Ajax’

Ajax was gisteren oppermachtig tegen AZ in de halve finale van de KNVB Beker (0-2 overwinning), maar het is en blijft opvallend dat de Amsterdammers te laat bij het AFAS Stadion arriveerden. En vervolgens verschenen de spelers van de topclub óók al te laat op het veld…

AZ-coach Pascal Jansen reageert voor de camera van ESPN: “Wat daarover wordt gezegd, verbaast mij. Het is vervelend dat Ajax te laat komt, maar als we dan met elkaar wel afspreken dat we alsnog om acht uur beginnen, dan moet je dat ook doen. Wij stonden keurig klaar om te gaan spelen en vervolgens worden wij erop aangekeken dat we in de gang staan te wachten.”

De trainer wil niet zeggen wie dat verwijt precies maakte: “Maar daar werd over gesproken, in plaats van dat er werd gezegd: Ajax is gewoon ruim te laat en dat hoort niet zo te zijn. Er is duidelijk gecommuniceerd dat we gewoon om acht uur zouden beginnen. Begonnen we om zeven over acht? Dan is het wel duidelijk bij wie de oorzaak ligt.” Overigens wil Jansen dit niet gebruiken als excuus voor de nederlaag: “Was het maar zo makkelijk.”

“Asociaal!”

Voor aanvang van de partij sprak Kenneth Perez zijn verbazing al uit over de treuzelende Amsterdammers: “Iemand zou moeten zeggen: Jongens, 20:00 uur gaan we beginnen. Maar ze moeten nog naar binnen, omkleden, opstellen in de catacomben.” Presentator Jan Joost van Gangelen counterde: “Dat is best asociaal, of niet?”

Verdien 2.20 keer je inleg als Ajax met meer dan 3 goals verschil van RKC wint!

Asociaal?

  • Ja
  • Nee
1230+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie