Ten Hag hekelt vraag op persco: ‘Dat overvalt mij’

Foto: Ten Hag hekelt vraag op persco: ‘Dat overvalt mij’

Erik ten Hag bereid zijn ploeg momenteel volop voor op de halve finalewedstrijd tegen AZ. Het irriteerde de Ajax-trainer dan ook dat hij tijdens de persconferentie wéér gevraagd werd naar zijn eigen toekomst.

Onder meer Bayern München en Manchester United worden aan de Tukker gelinkt. “Ik ben op dit moment alleen maar bezig met Ajax en mijn elftal. En verder heb ik geen gedachten richting de toekomst. Het is op dit moment niet het punt om daarover na te denken. We zitten in de finale van het seizoen en de aandacht moet daar volledig op liggen. Nogmaals, op dit moment moet dit niet het thema zijn. Het thema moet zijn: hoe gaan we wedstrijden winnen?”

Mike Verweij (Telegraaf) merkt op dat Ten Hag nog tot na volgend seizoen vastligt bij Ajax. “Ja, precies. Daarom snap ik die vraag ook niet helemaal. En daarom overvalt het mij ook een beetje. Ik hoef daar op dit moment helemaal niet over na te denken. Ik ben bezig met hoe gaan we wedstrijden winnen?”

Dubbelrol?

Verweij geeft echter niet op en speculeert daarna over een mogelijke dubbelrol voor Ten Hag, nu Marc Overmars weg is. “Ook daar hoef ik niet over na te denken. Ik ben bezig als trainer-coach hier en op dit moment is het vizier alleen maar op dit seizoen. (…) Met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen ben ik al bezig. En nu Marc weg is gevallen, gaat Edwin van der Sar ook een rol spelen.”

Verdien 1.20 keer je inleg als Ajax kampioen wordt!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Denk jij dat Erik ten Hag volgend seizoen ook nog trainer van Ajax is?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
84+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie