“Winnen van Ajax en PSV, dat klinkt goed zeg”

Foto: “Winnen van Ajax en PSV, dat klinkt goed zeg”

Go Ahead Eagles stuntte op zondagmiddag door Ajax met 2-1 te verslaan in de Eredivisie, en op woensdagavond hopen de Deventenaren dat kunstje te herhalen tegen PSV in de KNVB Beker. Het geloof is er in ieder geval!

Gerrit Nauber vertelt aan Voetbal International: “Dromen mag, hè. Winnen van Ajax en PSV, dat klinkt goed zeg, haha. Het is een fantastische week voor iedereen. We moeten vooral van deze wedstrijden genieten. Het leeft, dat voel je. Nu begint het. Je merkt op de training ook dat er iets speciaals staat te gebeuren.”

De centrumverdediger van de Eagles vervolgt: “De spanning neemt toe. Iedereen is opgewonden en kijkt er naar uit. Als je hebt gevoetbald, dan ken je dit gevoel. Je kunt niet wachten. Maar als ik zie dat jonge spelers gek gaan doen van de spanning, dan grijp ik in en help ik ze. Sommigen willen nu ineens meer gaan doen dan nodig is, dat hoeft niet.”

‘Fans geven ons een kick’

De 29-jarige Duitser is tevreden over het seizoen: “Ik denk dat helemaal niemand dit had verwacht. We hebben geweldige thuiswedstrijden gespeeld, maar het scheelde voor ons enorm toen het stadion weer leeg was. Dan wordt het echt minder. De fans geven ons energie en een kick. Nu ze terug zijn, is het ook direct weer beter. We worden sterker en sterker, het voelt weer zoals voor de winterstop. Het is aan ons of we in de Eredivisie blijven of niet. Als dit niet lukt, dan is het volledig onze fout. We hebben namelijk echt de kwaliteiten om te overleven.”

Verdien 8.50 keer je inleg als Go Ahead opnieuw stunt!

Zie jij Go Ahead opnieuw stunten?

  • Ik wel
  • Ik niet
45+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie