Gijp: ’Jochies als Lil Kleine zijn verstandelijk gehandicapt’

Foto: Gijp: ’Jochies als Lil Kleine zijn verstandelijk gehandicapt’

René van der Gijp heeft gisteren in VI Vandaag korte metten gemaakt met Lil Kleine. De rapper kreeg een eis van 120 uur werkstraf om zijn oren wegens de mishandeling van een man in het Amsterdamse uitgaansleven. Eerder kwam Jorik Scholten, zoals zijn echte naam luidt, ook al eens in het nieuws wegens een vermeende mishandeling van zijn (ex-)vriendin Jaimie Vaes.

“Dat zijn gekkies, die zijn niet helemaal goed wijs”, opent Van der Gijp in de talkshow. “Die zijn toch een klein beetje verstandelijk gehandicapt, dat soort jochies. En daar kun je voor de rest niet veel aan doen. Die slaan door, die pakken een keer wat en dan, hup, krijgt die vrouw weer een knal voor haar kanis. Best een beetje triest, ook. Als je je niet echt op een normale manier kunt gedragen… dat is is toch gek? Dat is toch zonde?”

Volgens Gijp is het goed dat Lil Kleine steeds minder aandacht krijgt in de media. “Gelukkig krijgt hij niet echt meer een podium. Die Famke Louise ook. Het is zo triest als je dat soort mensen op de televisie ziet, je wordt daar zo verdrietig van. Dat je denkt: ja… Ik word er verdrietig van.”

De analist besluit: “Als jij nou iets zou doen, dan wil ik daar best wel over nadenken. Zo van: ja, waarom? Of zo. Maar bij Lil Kleine heb ik zoiets: wat moet je daar nou over zeggen? Hè? Het is er. Het is er wél.”

De beste odds voor voetbalwedstrijden vind je bij bet365!

Eens met Gijp?

  • Ja
  • Nee
138+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie