‘Ajax strijdt met Inter om droomopvolger Haller’

Foto: ‘Ajax strijdt met Inter om droomopvolger Haller’

Ajax is achter de schermen hard bezig om de selectie de komende jaren van verse krachten te voorzien. Naar verluidt hebben de Amsterdammers onder meer hun pijlen gericht op een Servische aanvaller.

Marko Milovanović is dit seizoen de opvallende man van Partizan Belgrado. De centrumspits maakt met zijn 1.96 meter en linksbenigheid een flamboyante indruk in de voorhoede van zijn ploeg, waardoor hij de interesse wekte van verschillende buitenlandse topclubs. Naar verluidt zouden onder meer Internazionale en Ajax geïnteresseerd zijn in zijn diensten.

Volgens Butasport zijn de Amsterdammers het meest concreet voor de achttienjarige speler. De Nederlandse topclub zou hem het liefst deze transferperiode al binnenhalen, maar hem dan nog een half seizoen bij Partizan Belgrado willen laten spelen. Vervolgens zou hij aankomende zomer voor het eerst in de clubkleuren van Ajax te zien zijn.

Naar verluidt zijn meerdere scouts inmiddels naar Servië gestuurd om de kwaliteiten van Milovanović onder de loep te nemen en kwamen zij gezamenlijk tot het positief oordeel voor Ajax. Het is onbekend hoeveel de spits moet gaan kosten, maar met een contract tot medio 2023 lijkt dit niet veel te zijn.

UPDATE 29/1

Ajax is niet langer de enige club die interesse heeft in Marko Milovanovic. De boomlange aanvalsleider staat namelijk ook hoog op het verlanglijstje van de Italiaanse kampioen Inter Milan, zo weet journalist Ekrem Konur (Fichajes.net) nu te melden. Marc Overmars en co zullen dus haast moeten maken, het is voor Ajax belangrijk dat het vers bloed in de voorhoede erbij krijgt. Door de goede prestaties van Sébastian Haller is het niet uit te sluiten dat de Ivoriaan deze zomer uit Amsterdam vertrekt. Ook Brian Brobbey lijkt Ajax over een half seizoen weer te verlaten, wanneer zijn huurcontract eindigt.

Wordt Haller topscorer van de eredivisie? Pak 1.61 keer je inzet!

Moet Ajax voor hem gaan?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen..
554+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie