Oorlog tussen Stefan de Vrij en SEG

Foto: Oorlog tussen Stefan de Vrij en SEG

Dat Stefan de Vrij in de clinch ligt met zijn voormalige zaakwaarnemersbureau SEG is al wel een tijdje duidelijk, maar het einde van deze ‘oorlog’ is nog lang niet in zicht. De Internazionale-verdediger wil geld zien, maar dat geldt ook voor het makelaarskantoor…

Bij de overstap van De Vrij van SS Lazio naar de Nerazzurri ging het ‘mis’. De international van het Nederlands elftal kreeg geen tekengeld, maar SEG streek 7,5 miljoen euro op. In de kleedkamer van het Giuseppe Meazza werd de verdediger gewezen op dit opmerkelijke feitje.

Het balletje kwam aan het rollen en SEG kwam onder vuur te liggen. Memphis Depay besloot zijn management bijvoorbeeld de rug toe te keren. Het Algemeen Dagblad schrijft op zaterdag: “Memphis, jarenlang begeleid door SEG-man Kees Ploegsma junior, stond al maanden op het punt om transfervrij bij Barcelona te tekenen na zijn periode bij Olympique Lyon. Die deal was feitelijk al helemaal voorbereid door SEG, maar kort voor het tekenen van de contracten vertrok Memphis bij het kantoor…”

Tegenclaim

De kwestie ligt nog láng niet achter ons: “SEG zegt inmiddels een tegenclaim voor te bereiden tegen De Vrij. Het bedrijf beweert vele miljoenen te hebben misgelopen door de beschuldigingen van de voetballer, als direct gevolg van alle negatieve publiciteit. Sinds ‘de zaak-De Vrij’ ontstond er in de voetbalwereld volop beweging onder spelers en zaakwaarnemers, die spreekwoordelijk bloed roken toen SEG – veelal beschouwd als een machtige en soms ook hooghartige speler in de business – slecht in het nieuws kwam.”

Verdien 1.80 keer je inzet als Inter van AC Milan wint!

Bizarre zaak?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
63+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie