‘Nachtmerrie Memphis komt uit’

Foto: ‘Nachtmerrie Memphis komt uit’

Memphis Depay zit momenteel niet in de beste fase van zijn carrière. Hij heeft te kampen met aanhoudende spierblessures én lijkt zijn basisplaats bij FC Barcelona kwijt te zijn. De aanvaller maakt géén onderdeel uit van de ideale opstelling van coach Xavi Hernández.

Althans, dat is wat het dagblad Sport vandaag schrijft. Xavi zou zijn ideale elf namen voor de tweede seizoenshelft al op papier gezet hebben, met een voorhoede die bestaat uit (van rechts naar links): de beide aanwinsten Adama Traoré en Ferran Torres, én ‘supertalent’ Gavi.

Dat kan natuurlijk veranderen als het de Catalanen nog lukt om Álvaro Morata binnen te halen. Dit ligt echter wat gecompliceerd: na de komst van Dusan Vlahovic (voor maximaal 75 miljoen euro) mag de Spanjaard vertrekken bij Juventus, maar eigenlijk is Atlético Madrid nog zijn broodheer. Daar komt nog eens bij dat Barça flink in zijn salarishuis moet snijden om een deal mogelijk te maken.

Blessure ‘kritiek’

Hoe je het ook wendt of keert: Memphis heeft een jasje uitgedaan in het Camp Nou-stadion. Volgens El Mundo Deportivo maakt de clubleiding van Barcelona zich ook zorgen om zijn toestand, want Ricard Pruna i Grivé, de clubdokter van de huidige nummer vijf van La Liga, heeft de technische staf naar verluidt verteld dat men héél erg voorzichtig met Depay moet omspringen… omdat zijn spierblessure ‘kritiek’ zou zijn.

De ‘vaste’ Barça-opstelling volgens Sport: Ter Stegen; Alves, Piqué, Araújo, Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Gavi, Ferran en Adama.

Verdien 2.25 keer je inleg als Barcelona van Atlético wint!

Had jij meer van Memphis verwacht?

  • Ik wel
  • Ik niet
630+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie