‘Hallucinant bod op Botman afgewezen’

Foto: ‘Hallucinant bod op Botman afgewezen’

Sven Botman is bij Lille OSC best een grote meneer geworden: in 2020 vertrok hij voor acht miljoen euro van Ajax naar de Ligue 1, waar hij zichzelf op de kaart heeft gezet als centrale verdediger. De stopper is bijzonder populair op de transfermarkt…

De Telegraaf weet namelijk op zaterdag te vertellen: “Nadat Sevilla afgelopen zomer alles in het werk stelde om Botman binnen te halen, is daar nu Newcastle United en AC Milan bijna alles aan gelegen. Na een ‘non‘ uit Lille verhoogden de Engelsen hun eerste bod van 35 miljoen euro aanzienlijk, maar ook voor naar verluidt 45 miljoen euro bleken de Fransen niet te vermurwen. Een waanzinnig bedrag voor een verdediger die nog geen international is bij Oranje.”

Dat hij binnen afzienbare tijd gaat verkassen lijkt wel duidelijk te zijn: “De kans lijkt groot dat Botman pas komende zomer zijn verdiende droomtransfer zal krijgen. De linksbenige centrale verdediger, die in het eerste jaar na zijn overstap van Ajax naar Lille de Franse landstitel veroverde, behoort tot de meest begeerde verdedigers van Europa, maar voor zijn huidige werkgever is een verkoop ab-so-luut onbespreekbaar.”

Draaicirkel van een vrachtwagen

Na afloop van de halve finale van het jeugd-EK (Jong Oranje tegen Jong Duitsland, 1-2) haalde Ibrahim Afellay Botman nog door het slijk: “Hij heeft een draaicirkel van een vrachtwagen. Zo’n grote jongen die op die op deze manier wordt weggezet… dat kán toch niet? Hij speelt bij de kampioen van Frankrijk. Ik zou hem na een half uur gewisseld hebben. Natuurlijk, want hij is betrokken bij twee doelpunten en er ontstaat een grote kans door hem. Je staat met 2-0 achter en je moet hem er gewoon uit halen.”

Verdien 3.80 keer je inleg als Lille van PSG wint!

Bizar bedrag?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
288+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie