Ron Jans blijft ‘prachtige club’ FC Twente trouw

Foto: Ron Jans blijft ‘prachtige club’ FC Twente trouw

FC Twente heeft de aflopende contracten met trainer Ron Jans en technisch directeur Jan Streuer met een jaar verlengd. De Tukkers zetten de succesvolle samenwerking daarmee voort.

Jans is zeer content met zijn contractverlenging. “Het is mooi om het werk bij FC Twente met Jan voort te zetten”, vertelt de oefenmeester op de clubwebsite. “Als je kijkt waar we anderhalf jaar geleden stonden en nu, dan hebben we flinke stappen kunnen maken. We wilden de club weer perspectief bieden en daarin zijn we tot dusver geslaagd.”

“Dit seizoen hebben we meer ervaring in de selectie en zie je de groei van het team”, vervolgt Jans. “Natuurlijk kan er nog genoeg beter, maar daar werken we ook aan. Voor dit seizoen liggen er nog mooie uitdagingen op ons te wachten. Er zit een heerlijke drive in de spelersgroep en het is mooi om te zien hoe de mix van ervaring en jong talent tot uiting komt. FC Twente is een prachtige club om trainer van te zijn, ik kijk uit naar een derde seizoen.”

Jans was eerder hoofdtrainer bij FC Groningen, sc Heerenveen, Standard Luik, PEC Zwolle en FC Cincinnati. In Twente vormt hij een succesvol duo met Streuer, die ongeveer gelijktijdig arriveerde. De directeur laat weten: “Toen ik anderhalf jaar geleden bij FC Twente terugkeerde lag het niet in de verwachting zo lang te blijven, maar ik ga alweer mijn derde seizoen in. Het is fijn werken met de spelers en de staf en de mensen van de club.”

Wint Twente van Vitesse? De odd is 2.25!

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
48+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie