‘Ambitieus AZ doet zaken met AC Milan’

Foto: ‘Ambitieus AZ doet zaken met AC Milan’

AZ gaat zich mogelijk binnen afzienbare tijd versterken met Milos Kerkez, zo meldt Gianluca Di Marzio. De linksback komt over van AC Milan waar hij in de jeugdopleiding speelde.

De Servisch Hongaarse vleugelverdediger is geboren in Servië en Montenegro, was in een jeugdopleiding in Hongarije actief en maakte vervolgens de overstap naar Italië. Bij AC Milan speelde hij de laatste jaren in de Primavera en UEFA Youth League, maar behaalde hij nooit het eerste team.

Naar verluidt zijn de Alkmaarders geïnteresseerd geraakt in zijn kwaliteiten en heeft AZ de eerste gesprekken met AC Milan gevoerd. Beide partijen zouden vrijwel een akkoord hebben bereikt, waardoor hij nog deze winter de overstap naar Nederland zou maken. Het is onbekend of AZ hem koopt of huurt.

Kerkez moet hoogstwaarschijnlijk als back-up dienen van Owen Wijndal. De aanvoerder van de Alkmaarders is vooralsnog de enige linksbenige verdediger die op de linksbackpositie uit de voeten kan. Met Kerkez hoopt AZ een speler in huis te halen die hem ooit kan opvolgen wanneer hij vertrekt.

Vertrek Wijndal

AZ hoopt Wijndal de komende maanden een nieuw contract te laten ondertekenen, maar de club heeft daarbij wel aangegeven dat deze niet moeilijk doet wanneer hij een mooie transfer kan maken. Mogelijk is de Oranje-international daarom bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van AZ.

Wint AZ op bezoek bij PSV? Profiteer van een odd van 4.50!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Kerkez bij AZ slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
55+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie