‘Nieuwe transfer voor Loïs Openda’

Foto: ‘Nieuwe transfer voor Loïs Openda’

Loïs Openda wordt nu al voor het tweede seizoen op rij gehuurd door Vitesse, van Club Brugge. In Arnhem is men gek op de spits, die dit seizoen nóg meer indruk maakt dan in zijn eerste seizoen bij de club.

“De trainer (Thomas Letsch, red.) zei direct toen ik terugkwam dat hij mij topscorer van de Eredivisie wilde maken. In zijn ogen kon ik één van de beste spelers van de competitie worden”, vertelt Openda, die alle aandacht als motivatie gebruikt. “Ze praten over me, mam, zei ik. Het maakt haar trots.”

Na dit seizoen wil Openda naar ‘een nóg grotere club’, vertelt Openda verder aan Voetbal International. “Na dit tweede seizoen voel ik me klaar voor de volgende stap. Ik moet terug, want ik heb een doorlopend contract. Als er een kans is om een transfer te maken naar een betere club dan zou dat een mooie optie zijn. Het is een goed moment wellicht om me te verkopen. Terug naar Brugge is ook geen probleem.”

Zeer gewild

De 21-jarige Belg ligt nog tot medio 2024 vast in Brugge, maar mikt dus komende zomer op een nieuwe transfer. “Ik kwam naar Vitesse om mijn carrière te starten en nu ben ik onderweg. Interesse komt op gang, ik hoop op veel clubs. Ik ga er goed over nadenken. Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, ik wil een goede keuze maken.”

Openda topscorer Eredivisie 2021/2022? Pak 26x je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Openda is in potentie wereldtop

  • Eens
  • Oneens
113+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie