‘Manchester City geeft Juventus flinke trap’

Foto: ‘Manchester City geeft Juventus flinke trap’

Juventus is achter de schermen druk in onderhandeling om het contract van Paulo Dybala te verlengen. Manchester City hoopt de Italianen echter dwars te zitten, zo meldt La Gazzetta dello Sport.

De aanvaller presteert nog altijd uitstekend bij Juventus, waardoor de club graag zijn contract, dat tot aankomende zomer loopt, verlengt. Beide partijen kunnen het echter maar niet eens worden over de financiële voorwaarden. Het zorgt ervoor dat Dybala inmiddels zou overwegen om Juventus te verlaten.

Manchester City houdt volgens het Italiaanse medium de gehele situatie goed in de gaten en hoopt in te stappen. Naar verluidt denken de Engelsen eraan om een salaris van 10 miljoen euro per jaar aan te bieden. Aangezien de club geen transfersom op tafel hoeft te leggen, lijkt dit een goede optie te zijn.

Dybala zou de aanbieding van de Engelse topclub in overweging nemen en verder willen praten met Juventus. Sinds zijn overstap in 2015 vanaf Palermo heeft hij het goed naar zijn zin gehad in Turijn, waardoor hij de club niet zomaar vaarwel wil zeggen. Een transfer sluit hij echter zeker niet uit.

Meer interesse

Overigens moet Manchester City uitkijken dat andere clubs niet eerder toeslaan. Naar verluidt denken onder meer Liverpool, Tottenham Hotspur en Internazionale aan het binnenhalen van de 28-jarige creatieveling. De komende maanden moeten uitwijzen welk besluit de Argentijn gaat nemen.

Wint Juventus dit seizoen de Champions League? Pak 29 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wat kan Dybala het beste doen?

  • Bij Juventus blijven
  • Naar Manchester City vertrekken
45+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie