Schreuder mysterieus over toekomst Dost bij Club Brugge

Foto: Schreuder mysterieus over toekomst Dost bij Club Brugge

Na de komst van Alfred Schreuder ziet het er voor Bas Dost er een stuk beter uit bij Club Brugge. Ondanks dat hij nu veel speelt, en ook scoort, is de spits mogelijk bezig aan zijn laatste maanden bij Blauw-Zwart.

Woensdag bij een persconferentie van Schreuder kwam de situatie van Dost ter sprake. De Deventenaar was in de eerste seizoenshelft naar het achterplan verdwenen, maar leeft onder Schreuder weer helemaal op en scoorde drie keer in de laatste twee wedstrijden. Alleen is de toekomst van de 32-jarige nog een vraagteken, want zijn contract bij Club loopt na dit seizoen af. 

Schreuder heeft alvast een duidelijke mening over een mogelijke contractverlenging. “Volgend seizoen is nog te ver weg, maar ik denk dat iedere trainer een spits die goals maakt wel wil houden”, was zijn veelbetekenende antwoord. “Dat is volgens mij niet zo heel raar.” 

Nieuwe rol

De coach minimaliseerde verder ook zijn eigen rol in de opleving van Dost. “Ik kende hem eigenlijk alleen vanuit Nederland. Ik weet dat Bas makkelijk goals maakt. Ik heb tegen hem gezegd zo diep mogelijk te blijven en er te staan als er voorzetten komen. Voor de rest heb ik niet zoveel met hem gesproken”, aldus Schreuder. “Bas doet gewoon zijn ding. Dat heeft niet zozeer met mij te maken, maar wel met hemzelf en met het elftal, want de mensen om hem heen geven hem de ruimte en de ballen.”

Een hattrick morgen voor Dost? Liefst 34x je geld!

Moet Club Brugge verlengen met Dost?

  • Ja
  • Nee
69+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie