‘Dolblije’ Hendrix: “Hoefde er niet lang over na te denken”

Foto: ‘Dolblije’ Hendrix: “Hoefde er niet lang over na te denken”

Jorrit Hendrix is blij om terug te keren in Nederland. Nadat Feyenoord zijn interesse kenbaar maakte bij Spartak Moskou, werd de huurdeal snel afgerond.

Hendrix kwam in Rusland niet meer aan spelen toe en hoopte op een nieuwe club. De defensieve middenvelder hoefde dan ook niet lang na te denken toen de Rotterdammers zich meldden. “Ik heb er even een nachtje over geslapen en toen hebben we het meteen in werking gezet”, laat de Limburger weten op de website van Feyenoord. “Ik heb ooit gezegd dat als er een club in Nederland zou zijn waar ik zou willen spelen, dat dat alleen Feyenoord zou kunnen zijn. Ik heb er dus niet lang over hoeven nadenken.”

Bijzonder

Als PSV’er kwam Hendrix al geregeld in De Kuip. “Ik weet dus hoe het is, hoe dat voelt. Dat ik dat nu als speler van Feyenoord mag meemaken vind ik wel bijzonder”, aldus de 26-jarige Hendrix, die al met sprak met trainer Arne Slot en technisch directeur Frank Arnesen. “De visie en hoe ik daarin zou passen, dat trok me wel aan. Ik heb Feyenoord vanuit Rusland gevolgd, dus ik heb wel een beetje een idee wat er hier veranderd is en wat er gaande is.”

Arnesen prijst vooral de multifunctionaliteit van Hendrix, die voor anderhalf jaar wordt gehuurd met optie tot koop. “Als de nood aan de man is kan ik daar inderdaad spelen, maar een speler focust zich toch gewoon op één positie’, maakt Hendrix duidelijk. ‘Ik wil Feyenoord helpen en zoveel mogelijk minuten maken. Samen hoop ik mooie doelen te kunnen bereiken.”

Wordt Feyenoord met Hendrix kampioen? Profiteer van de odd van 26!

Een toegevoegde waarde voor Feyenoord?

  • Zeker
  • Denk het niet
268+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie