‘Amrabat vertrekt naar top van Engeland’

Foto: ‘Amrabat vertrekt naar top van Engeland’

Sofyan Amrabat is hard op weg naar de Premier League. Volgens journalist Gianluca Di Marzio is het een kwestie van tijd tot de middenvelder in de clubkleuren van Tottenham Hotspur voetbalt.

De Marokkaanse international doet het al jarenlang goed in de Serie A, maar heeft het bij Fiorentina allerminst goed naar zijn zin. Waar hij afgelopen seizoen nog 33 wedstrijden voor de Italianen speelde, is dat dit seizoen compleet anders. Amrabat moet namelijk voornamelijk genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

Tottenham Hotspur is zijn goede spel van de laatste jaren echter nog niet vergeten en doet zijn best om Amrabat deze winterstop in te lijven. Amrabat zou inmiddels zijn eerste gesprekken met Tottenham Hotspur achter de rug hebben en zeer positief zijn over een overgang naar Londen waar hij voldoende mogelijkheden voor een basisplaats ziet.

Voorlopig zit Amrabat echter in de wachtkamer, want Tottenham Hotspur moet vanwege financiële redenen proberen om Tanguy Ndombélé of Dele Alli te slijten. Beide spelers renderen allerminst in Engeland en drukken tegelijkertijd op de loonlijst van de Engelse topclub, maar naar verluidt is er nog weinig interesse voor beide spelers.

Verleden Amrabat

Desondanks lijkt het er sterk op dat Amrabat deze winter gewoon naar Engeland vertrekt. Amrabat is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Utrecht. Na zijn debuut voor de Domstedelingen maakte hij de overstap naar Feyenoord, waarna hij nog uitkwam voor Club Brugge, Hellas Verona en Fiorentina. Hij ligt nog tot medio 2024 in Italië vast.

Wint Fiorentina van Lazio? Profiteer van een odd van 2.25!

Maakt Amrabat een slimme keuze?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
55+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie