Niklas Süle keert Bayern München rug toe

Foto: Niklas Süle keert Bayern München rug toe

Bayern München-voorzitter Oliver Kahn heeft op een speciaal daarvoor belegde persconferentie bevestigd dat Niklas Süle ervoor gekozen heeft om Der Rekordmeister transfervrij te verlaten. Dat gebeurt aan het einde van de looptijd van zijn contract, in de aankomende zomer dus.

“De onderhandelingen met Niklas zijn al lang aan de gang”, vertelt de voormalige doelverdediger van Bayern en het Duitse nationale team. “Hij accepteerde ons aanbod niet en liet ons weten dat hij Bayern aan het einde van het seizoen zal verlaten. We hebben een zekere verantwoordelijkheid als het gaat om de aanbiedingen en hebben ons aan bepaalde financiële voorwaarden te houden. Het is normaal in deze wereld dat je niet altijd met elkaar tot een akkoord komt.”

Vervangers zat

Over een eventuele vervanger wil Kahn niets kwijt: “We bekijken alle opties. We hebben Lucas Hernández, Dayot Upamecano en de talentvolle Tanguy Nianzou. Ook Benjamin Pavard kan daar spelen.”

President Herbert Hainer repte een paar dagen geleden nog van onderhandelingen met het kamp-Süle: “We hebben Niklas een aanbieding gedaan en het is nu aan hem om dat al dan niet te accepteren. Natuurlijk willen we binnen afzienbare tijd een antwoord, omdat we anders verder zullen moeten kijken. Een exacte datum weet ik niet, maar op korte termijn willen we wel een akkoord bereiken of in ieder geval horen van Niklas wat hij precies verlangt. Dan zullen we verder met hem praten.”

Kahn: “Ik denk dat Hainer de deur op een kiertje wilde laten. De afgelopen dagen is het gebeurd. Op een gegeven moment maakt de speler zijn beslissing.”

Verdien 4.50 keer je inleg als Bayern de Champions League wint!

Snap jij zijn beslissing?

  • Ik wel
  • Ik dus niet
95+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie