‘Evert Linthorst keert terug in Eredivisie’

Foto: ‘Evert Linthorst keert terug in Eredivisie’

Evert Linthorst koos er begin 2021 voor om VVV-Venlo verrassend in te ruilen voor een lucratief avontuur in de zandbak bij Al-Ittihad Kalba, maar inmiddels lijkt het erop dat de middenvelder de Verenigde Arabische Emiraten al weer gaat verlaten voor een rentree in de Eredivisie.

Linthorst moet namelijk de nieuwste winteraanwinst van Go Ahead Eagles gaan worden, zo weet De Limburger. De 21-jarige Venlonaar kan tot medio 2024 gaan tekenen aan de Vetkampstraat. Go Ahead moet wel een kliene transfersom naar de VAE overmaken om het nog anderhalf jaar lopende contract van Linthorst af te kopen.

“Linthorst debuteerde op 18 april 2019 in het betaald voetbal als speler van VVV in de uitwedstrijd tegen Ajax. In Venlo kwam hij tot 49 officiële wedstrijden voordat hij naar het Midden-Oosten vertrok”, weet het dagblad. “Bij Go Ahead Eagles krijgt Linthorst te maken met hoofdtrainer Kees van Wonderen. De coach doet het verrassend goed met de promovendus uit Deventer die momenteel dertiende staat in de Eredivisie.”

Geld geharkt

Toen Linthorst een jaar geleden voor Al-Ittihad koos, erkende hij ruiterlijk dat het vooral om de centen ging. “Financieel is het gewoon zeer aantrekkelijk. Dit soort bedragen kun je in de Nederlandse subtop niet verdienen. Misschien alleen bij Ajax en PSV. Er zijn nou eenmaal aanbiedingen die je moeilijk kunt weigeren”, erkende hij. Na een half jaar wilde hij echter al weer weg, nu wordt zijn wens alsnog ingelost.

Wedden op KKD-duels? Waag je gok via bet365!

Is Linthorst een versterking voor GAE?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
81+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie