‘Man United geeft duidelijk Ten Hag-signaal af’

Foto: ‘Man United geeft duidelijk Ten Hag-signaal af’

Ook Ralf Rangnick heeft de boel nog niet helemaal op de rit weten te krijgen bij Manchester United. De Duitser is momenteel interim-trainer, sinds het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer eind vorig kalenderjaar. Na dit seizoen moet er een nieuwe permanente eindverantwoordelijke aan het roer komen te staan.

En dat zou zomaar Erik ten Hag kunnen worden. De Ajacied werd ook al genoemd vóór de tijdelijke aanstelling van Rangnick en staat vandaag de dag nog altijd op het verlanglijstje van de clubdirectie, zo weet het doorgaans betrouwbare The Athletic nu te melden.

Deze week is de selectieprocedure verder gegaan en zijn er de nodige namen weggestreept, maar die van Ten Hag dus (nog) níét. “Mauricio Pochettino, Luis Enrique en Julen Lopetegui zijn de andere namen. Een vereiste: de manager moet ervaring hebben bij een grote Europese club”, maakt Ajax Showtime op uit de Britse berichtgeving.

Ten Hag staat er vooral dankzij de sublieme Champions League-prestaties van twee jaar geleden met Ajax heel goed op bij diverse grootmachten, maar ook het feit dat zijn ploegen altijd attractief spelen is bekend op Old Trafford. Net als het hoge aantal doorgebroken eigen jeugdspelers die daarna voor veel centen doorverkocht zijn, onder leiding van Ten Hag (De Jong, De Ligt..).

Bereikt Ajax dit seizoen de finale van de Champions League? Zeven maal je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Man United zou een goede volgende club zijn voor Ten Hag

  • Eens
  • Oneens
506+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie