‘Roger Schmidt topkandidaat buiten Eindhoven’

Foto: ‘Roger Schmidt topkandidaat buiten Eindhoven’

Roger Schmidt staat voor een cruciale beslissing. PSV wil het aflopende contract van de Duitse trainer graag verlengen, maar volgens Turkse media lonkt ook nog altijd een overstap naar Fenerbahçe.

Journalist Ahmet Selim Kul van A Spor stelt op een Turks radiostation: “De zoektocht naar een nieuwe coach gaat verder bij Fenerbahçe. De kandidaten zijn Jorge Jesus, Joachim Löw en Roger Schmidt. President Ali Koç heeft Schmidt als nummer één aangewezen, maar hij is het verst verwijderd van een deal.”

Schmidt is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV. De Eindhovense club heeft veel aanpassingen doorgevoerd om het de Duitser naar zijn zin te maken en de leiding wil nog altijd niets liever dan de samenwerking continuëren. Ondanks lopende gesprekken heeft dit (nog) geen doorbraak opgeleverd.

Technisch directeur John de Jong liet afgelopen weekend al weten dat PSV desnoods tot het einde van het voorjaar wil wachten. “Er staat geen druk op”, liet Schmidt zelf weten op de persconferentie. Ik ben er kalm onder en dat geldt ook voor de club. We zullen een beslissing nemen op het juiste moment.”

Ajax

Het is een publiek geheim dat Schmidt zich zorgen maakt over de achterstand op Ajax. Op de ranglijst is het verschil weliswaar gering, PSV stond tot afgelopen zondag zelfs hoger op de ranglijst, maar de Duitser noemde de krachtsverhouding eerder tachtig/twintig in Amsterdams voordeel.

Wint PSV thuis van Maccabi? De odd is 1.36!

Gaat hij PSV verlaten?

  • Ja
  • Nee
301+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie