Bedroefde Van Bronckhorst reageert op overlijden Jansen: “Mooie herinneringen”

Foto: Bedroefde Van Bronckhorst reageert op overlijden Jansen: “Mooie herinneringen”

Giovanni van Bronckhorst heeft met droefenis gereageerd op het overlijden van Wim Jansen. De huidige trainer van Rangers FC deelde daarbij een aantal herinneringen over het clubicoon van Feyenoord.

“Ik ben zeer bedroefd dat Wim Jansen is overleden. Ik leef mee met de familie, die ik al jaren ken”, zei Van Bronckhorst dinsdagmiddag op een persconferentie in Schotland.

Mooie herinneringen

“Ik heb als speler Wim meegemaakt als assistent. Toen ik een jeugdspeler was, liet hij me meetrainen met jongens die een paar jaar ouder waren. Hij zag mijn potentie en heeft me echt goed geholpen me te ontwikkelen. Ik heb heel mooie herinneringen aan Wim Jansen.” 

“Hij was een belangrijke speler voor de nationale ploeg van Nederland en van Feyenoord. Het winnen van de Europa Cup I in 1970 is een van de grootste prestaties van Feyenoord. Het is heel droevig nieuws”, besloot Gio.

Jansen kende zelf ook successen in Schotland. In het seizoen 1997/98 won hij als manager van Celtic het landskampioenschap en de Schotse League Cup.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie