Ajax-vertrekker gewaarschuwd: ‘Je komt niet weg’

Foto: Ajax-vertrekker gewaarschuwd: ‘Je komt niet weg’

Na afloop van de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd bij PSV bevestigde matchwinner Noussair Mazraoui dat hij na dit seizoen transfervrij zal gaan vertrekken bij Ajax. De Marokkaan wil een poging in het buitenland gaan wagen, en dat snapt analist Kenneth Perez wel.

De Deen vond Mazraoui (wederom) ijzersterk spelen. “Hij maakte een schitterende goal, maar hij had tactisch ook de moeilijkste plek. Hij moest elke keer voor zichzelf beslissen of hij het middenveld in moest lopen of aan de buitenkant moest blijven. Hij was heel belangrijk in de opbouw en moest in de rug van Gakpo spelen”, legt Perez uit in Voetbalpraat, op ESPN.

Mazraoui wil dus de grens over, Perez filosofeert: “Een speler ‘moet’ altijd maar naar de absolute top. Arsenal is niet de absolute top. Daar kun je op dit moment in relatieve rust spelen. Daar wordt niet verwacht dat je kampioen wordt, maar verwacht men wel dat je iets hoger dan tiende komt te staan.”

Emirates Stadium als gevangenis?

“Carrière-technisch moet je ook uitkijken dat je niet bij een club terechtkomt waar je niet meer wegkomt”, haakt Valentijn Driessen in. “Kom je bij Arsenal nog weg richting Manchester United, Manchester City of Liverpool? Hetzelfde met Spurs. Je ziet hoe moeilijk Harry Kane het heeft om van Spurs naar City te komen..”

Ajax CL-winnaar? De odd is 15.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Arsenal zou een goede club zijn voor Mazraoui

  • Eens
  • Oneens
322+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie