‘Memphis-nachtmerrie in laatste transferweek’

Foto: ‘Memphis-nachtmerrie in laatste transferweek’

Memphis Depay dreigt een vervelende tweede seizoenshelft tegemoet te gaan bij FC Barcelona, want dat is volgens het dagblad Sport dicht bij de komst van Álvaro Morata. De spits van Juventus wordt vermoedelijk een half jaartje gehuurd door de Catalanen.

Althans, volgens het bovengenoemde medium bevindt zaakwaarnemer Juanma López, die de belangen van de international van Spanje behartigt, zich momenteel in Turijn voor ‘topoverleg’ met de hoge heren van De Oude Dame. Er dienen nog wat plooien gladgestreken te worden, maar wat duidelijk is, is dat Barça-coach Xavi Hernández in Morata zijn nieuwe aanvalsleider ziet.

Eerder legden de Catalanen al 55 miljoen euro op tafel om Ferran Torres los te weken bij Manchester City en met betrekking tot Memphis kun je nu een simpel optelsommetje maken: momenteel is de Oranje-smaakmaker geblesseerd, maar als hij straks weer fit is komt hij vermoedelijk op de bank terecht…

Tagliafico

Overigens wijdt Sport óók wat tekst aan Nicolás Tagliafico, die óók naar het Camp Nou-stadion moet komen. De Argentijnse linksback zelf wil zich maar wat graag bij de nummer vijf van de Primera División voegen, maar Ajax voelt, zoals bekend, niet zoveel voor een verhuur.

‘Transfergoeroe’ Rudy Galetti repte gisteren echter van een doorbraak door een optie tot koop ter waarde van zes à zeven miljoen euro. Daarnaast zou Barcelona bereid zijn om de 18-jarige vleugelverdediger Alejandro (Álex) Baldé een half jaartje naar de Johan Cruijff ArenA te sturen. Er wordt hoe dan ook toegewerkt naar een apotheose, omdat de transfermarkt nog maar een klein weekje geopend is.

Verdien 2.50 keer je inleg als Barcelona van Atlético Madrid wint!

Morata of Memphis?

  • Morata
  • Memphis
1034+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie