H’veen denkt aan andere rol voor ontslagen Jansen

Foto: H’veen denkt aan andere rol voor ontslagen Jansen

Johnny Jansen is per direct hoofdtrainer af bij sc Heerenveen, maar daarmee is zijn periode in het Abe Lenstra Stadion niet per se ten einde. De club zet de deur open voor een andere rol.

Heerenveen benadrukt ‘weinig vertrouwen voor verbetering’ te hebben. “Dit zijn harde en moeilijke keuzes om te moeten maken”, stelt technisch manager Ferry de Haan op de clubwebsite. “Johnny is een echte clubman en heeft in verschillende functies ontzettend veel voor sc Heerenveen betekend. Dat maakt deze keuze nog lastiger. We beraden ons nu op de opvolging en hopen hier snel duidelijkheid over te kunnen geven.”

In het persbericht schrijft de Friese club: “De club hoopt dat Jansen in de toekomst binnen een andere rol aan sc Heerenveen verbonden kan blijven.” Het moge duidelijk zijn dat er van een vechtscheiding geen sprake is, want tegenover de Leeuwarder Courant heeft Jansen mooie woorden paraat. “Ik ga hier met opgeheven hoofd door de voordeur naar buiten.”

“Op dit moment wordt een periode afgesloten die bijna de helft van mijn leven heeft geduurd. Ik heb bij deze mooie club mogen werken met veel talenten. Een groot aantal daarvan hebben hun weg op een hoger niveau kunnen vervolgen, wat ook weer goed was voor de financiële positie van de club. Daar mogen we met elkaar trots op zijn”, concludeert Jansen.

Wedden op Heerenveen? Waag je gok bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet hij dit nog willen?

  • Ja
  • Nee
136+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie