Feyenoord wekt verbazing: “Dat begrijp ik niet”

Foto: Feyenoord wekt verbazing: “Dat begrijp ik niet”

Feyenoord hoopt voormalig PSV-middenvelder Jorrit Hendrix naar De Kuip te halen. De aanhang van de Rotterdamse club reageerde niet enthousiast, maar ook een aantal kenners is zeer sceptisch.

Sinclair Bischop vindt de switch naar Hendrix zeer opmerkelijk. “Je bent eerst bezig met Joey Veerman en Riechedly Bazoer, twee creatieve middenvelders. Daarna ga je opeens voor stofzuiger Hendrix, dat begrijp ik niet”, stelt de clubwatcher in het praatprogramma FC Rijnmond.

Geert den Ouder noemt de eventuele komst van Hendrix ‘bijzonder’.”Hij is Nederland ontvlucht om succes te hebben bij Spartak Moskou. Als hij nu weer wil voetballen weet ik niet of hij naar Feyenoord moet gaan.” Vincent Schildkamp vindt het vooral vanuit cluboogpunt opmerkelijk. “De eventuele komst van Hendrix staat haaks op het plan dat twee jaar geleden werd gepresenteerd, waarbij er veel meer energie gestoken zou worden in Jong Feyenoord.”

Schildkamp vervolgt: “Bij dat plan kun je met de komst van Cole Bassett, Patrik Walemark en eventueel Hendrix je vraagtekens plaatsen. Hendrix blokkeert een jeugdspeler die als back-up van bijvoorbeeld Fredrik Aursnes kan fungeren. Al zal Slot zijn jeugdspelers wel bekeken hebben en daarbij de inschatting hebben gemaakt dat hij liever een speler met bijna tweehonderd Eredivisie-wedstrijden achter zijn naam als back-up heeft. Dus het is niet onverklaarbaar.”

Wint Feyenoord de Conference League? De odd is 15.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Terechte kritiek?

  • Ja
  • Nee
103+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie